La mine nu a fost nevoie. Eu mi le-am facut singur din clasa 1, tocmai pentru ca de atunci am inteles faptul ca eu invat pentru mine nu pentru ai mei.
Cata vreme nu deviam de la invatatura aveam libertate deplina sa fac ce vreau si cand vreau.
NU e cazul tau asa ca aloca mai multa energie invataturii, performeaza in acest capitol, iar maicata nu va mai sta pe capul tau, pentru ca nu are de ce.
Doamna învățătoare acasa ne da 2pagini de teme, romana și matematică, în clasa scriem 3 table eu nu înțeleg unele exerciți și la romana și la matematică, și mama nu vrea să me ajute spune puneți capul la contribuție clasa a 3 este foarte grea și nu are cine să mă ajute și mă duc cu tema nefăcută și îmi pune i, s
Fugi de acasa, nu ai mancare, dormi pe strada, mori pe drum. Te-ai gandit mult?
Uite ca sunt si oameni cu spirit critic. Adevarat. Nu asa scrie un repetent in clasa a treia.
Daca faci apologia caselor de copii, poate vrei sa iti verifici recomandarea si sa mergi voluntar la o casa de copii; te primeste. Sotia mea a fost voluntar multi ani, cam zece ani am primit o fata duminica acasa, in afara de alte activitati pe care sotia le facea acolo. Fetele mari le bateau pe cele mici, puse chiar de educatoare, care toate aveau facultate, in general Psihologie. Toate primeu foarte multe lucruri din strainatate, ca ajutor, totusi fetelor mai mici, sa zicem pana intr-a opta, li se fura tot. Ce exemplu vrei sa iti dau, sunt fapte greu de probat; este exclus sa mergi tu insuti ca voluntar, si sa nu vezi. Nu il ai pe constiinta, daca lasa cele zece palme la fund pentru casa de copii?
Esti aerian. Tu nu cunosti realitatea!
Exista cazuri in care unii copii au fost abuzati in asa hal incat acum sunt fara dinti in gura si nu mai spun nimic, saracii de ei. Asta face abuzul sexual!
Mai grav, copii cu parinti normali, sunt smulsi de langa familie si dati in plasament, pentru a hrani aparatul de abonati la serviciile sociale. Motivele sunt absolut halucinante, ca de ex: mama a avut depresie post-partum, in urma cu 5-6 ani!
Daca nu cunosti ce se intampla in realitate in Sistemul de Protectie a Copilului, mai bine te abtii!
De ce nu o rogi pe mama sa te ajute sa-ti faci lectiile?
De ce nu esti cuminte? De ce nu renunti sa mai faci prostii?
Asa ai fi scutit de 10 palmute la fund.
Normal ca invatatoarea ar vrea sa stati la afterschool, pentru ca e pe bani!
Normal ar fi ca afterschool-ul sa fie gratuit. Norma invatatoarei este e 8 ore pe zi, nu doar 4 ore.
Scoala e gratuita in Romania, nu?
Bun, soluția este să rabde până face 18 ani copilul, să înțeleg? În cazul în care părintele este abuziv sau care? Chiar vreau să văd, cu ce soluție vi.
10 palmute la fund pentru ca nu-si face lectiile si face "prostioare" e abuz?
Sau poate preferi modelul asta de educatie https://www.tpu.ro/......t-au-note/
Chiar vreau sa te vad cand vei fi parinte, ce vei face?
Nu voi fi, asta e faza la mine, că nu vreau să am copii. Eu nu am zis în niciun caz, ca părinții să le facă toate poftele, nici să abuzeze de ei. Deci, în continuare tot nu ai găsit soluția, în cazul în care părinții aceia, chiar abuzează de el, în sensul că să îl bată, de să ajungă în spital, acolo m-am referit.
Ia uite ce ai scris chiar tu cu manuta ta:
https://www.tpu.ro/......-mi-o-iau/
Deci cum sa fie? Sa te lase de capul tau sau sa stea pe capul tau?
Sa inteleg ca te-ai razgandit?
10 palme la fund nu mai sunt abuz, ca nu ajunge in spital?
Eu nu te vad pe tine cu solutia. Aaa, aia cu Protectia copilului si sa fie dat in plasament? Aia e solutia ta?
Asta e si mai buna:
"Daca voi nu ne bateți pe noi când greșim sa nu plângeți după aia că rămânem repetenți "
https://www.tpu.ro/......e-exclusa/
Practic tu cereai bataie.
Spune-i lui mama ta sa te ajute la teme daca nu știi și ea și asculta-o ea îți vrea binele, nu înveți pentru ea pentru tine, să ai și tu un liceu și o meserie.Este mare păcat să dai in mama ta eu și soția mea nu mai avem părinți au decedat de mult și voi care aveți vă bateți părinți nu-i frumos, eu nu am cui sa ii mai cer sfaturi.Fii și tu mai ascultător și învață. Daca ai carte ai parte zi mersi că ai o mama blândă și nu una dura.
JBViațaMea întreabă: