anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mi-e atat de rau atunci cand incerc sa ma indepartez de o persoana pentru care am pus prea mult suflet? Ma refer intre baieti ca prieteni/colegi.

Incerc sa ma distantez de acea persoana,incerc sa ma fac ca nu vad atunci cand suna la telefon si oarecum tot pe mine ma deranjeaza asta.
Nu prea vreau sa fac asta,dar imprejurarile ma forteaza pentru ca nu pot pastra o relatie de prietenie cu o persoana care umbla cu minciuni, ma foloseste si ma ia numai de prost.
Incerc sa ma distantez de el si am ales sa o fac intr-un mod decent. Nu vreau sa ii zic in fata ca e prost crescut si mincinos si prefacut ( si altele ) pentru ca oricum caracterul omului nu il poti schimba.

Dar totusi tot eu ma simt prost pentru felul in care procedez. Ma simt naspa. sad

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| ioanaioanaa355673382 a răspuns:

Poate ca ai tinut prea mult la acele persoane si nu poti sa te desparti de gandul ca ele te-au tradat, dar nici ca tu le-ai iubit. Fie ei prieteni. Exista o iubire puternica intre prieteni. Si eu am avut prietene care m-au tradat, insa, vorbesc cu ele si le respect, pentru ca asa imi zice minunata educatie. Dar de atunci, n-am mai avut in credere in ele. Eu zic sa fii atent in cine ai incredere, ca in ziua de azi (si nu numai) aproape toti sunt "Iuda". Te tradeaza imediat ce gasesc pe altcineva. Rar gasesti o persoana pe care te poti baza, iar daca o gasesti, iti recomand sa o pastrezi! Indicat ar fi sa ai cea mai mare incredere in familie, daca simti ca aceasta te asculta si te incurajeaza intotdeauna! Prietenii ca prietenii, dar familia e pe primul loc. Acum depinde si din ce familie faci parte, am mai spus.
Asta e doar un sfat, iar daca ai o problema, te-ai putea ruga. Dumnezeu te va asculta si cel mai sigur, iti va indeplini dorinta sau iti va indrepta greseala. Pe langa asta tu esti schimbarea! Nu lasa oamenii sa te manipuleze, dar comporta-te frumos cu ei. O sa te invidieze, dar asa e in viata. Trebuie sa treci peste si sa fii optimist.
Sper sa te ajute sfatul, e doar un simplu sfat, nu-s psiholog, dar incerc sa ajut persoanele. Bafta!