Se spune ca daca visezi pe cineva murind, acelei persoane ii moare moartea si va trai multi ani. Nu garantez insa ca e adevarat.
Mi s-a intamplat si mie.am visat-o si eu o data pe mama murindsau am mai visat ca am murit si eu=p~ ...nu cred ca e un lucru rau... e doar un vis...(sau nu?)
Nu este un lucru rau pentru ca atunci cand moare cineva in vis inseamna ca evolueaza in viata reala. Acuma depinde si ce anume ai visat cu exactitate.
Cand visezi pe cineva murind inseamna ca i-a murit moartea. adica poate era putin in pericol sau bolnavioara si a trecut.asta inseamna. e de bine
Se zice ca visele se reflecta in oglinda...sau cv de genu.adica ti se intimpa total opusul a cea ce visezi.acum nu stiu ce sa te sfatuiesc dartot superstitie mai e si faza ca daca iti cade icoana din perete si se sparge e semn rau...acum ceva timp mi sa int asta si dupa putin timp a murit fratele meu.nu stiu cit trebuie sa crezi si cit nu! bine acum nu inseamana ca trebuie sa te gindi nimai la asta nu baga in seama...