| lorin a întrebat:

De ce nu ma crede fosta mea sotie ca o iubesc si ca as face tot ca noi sa fim fericiti?

Răspuns Câştigător
| mary_4249 a răspuns:

Care sunt cauzele care au dus la despratirea voastra. Acolo e problema incearca sa te scbimbi. Si daca o iubesti cu adevarat si crezi ca si ea mai are aceste sentimente pentru tine incearca sa ii dovesti ca te-ai schimbat si sa vrei sa reiei relatia dar daca ea nu mai tine la tine si are pe altcineva sunt de parere ca si tu trebuie sa o uiti si sa iti refaci viata.

12 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

S-ar putea sa fie din aceeasi cauza ca si cea care a dus la despartirea voastra...

| adrian88 a răspuns:

Poate ca nu faci tot ce trebuie sa ii dovedesti lucrul asta,, sau o faci in ras si ea observa treaba asta,,,,

assiris
| assiris a răspuns:

Pai daqca e fosta probabil are niste motive...

| borsec a răspuns:

Pai probabil ai gresit foarte mult in fata si de aceea si-a pierdut increderea in tine

| cribus a răspuns:

Tinand cont ca e fosta...ai gresit tu cu ceva, increderea odata pierduta o recastigi fff greu.

| madalina3005 a răspuns:

Poate ca nu iti focalizezi atentia care ea, poate ca nu o faci sa se simta iubita, atragatoare... Poate ca e nevoie de timp. Acorda-i timp...Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate iubeste pe altul, imi pare rau pentru tine

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Depinde cine a decis divortulsadsadsaddaca ea at tu ai gresit cu ceva. uite cateva motive 1. minciuna 2.neicrederea 3.inselatul 4.scandalurile in familie(bataile).sadsadsadsadnu stiu ce a fost intre voi dar banuiesc ca ea a vrut divortul...si asta ma duce la gandul ca unul din lucrurile de mai sus leai facut si usadsadsad

mlm
| mlm a răspuns:

Pai sincer cred ca ai gresit cu ceva si acum nu mai are incredere in tine.

| cami_6226 a răspuns:

Ai facut u ceva rau de nu mai are incredere in tine, u trebuie sa stii raspunsul la intrebarea ta, intotdeauna exista un motiv

| moni a răspuns:

Ciao, sunt mona si am sa-ti dau un sfat tu ia-l cum vrei ori de bun ori de rau
. Poate ca tu candva ai calcat gresit si ea nu mai are incredere in tine.doar asa poti recuceri increderea ei demonstrandui ca te ai schimbat si ca o iubesti f mult, incearca sa i recastigi increderea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e timpul sa o lasi balta. E fosta...