| Cracanul a întrebat:

De ce nu ma intelege nimeni si toata lumea e impotriva mea si ma injura cand eu sunt politicos si ma port frumos cu toata lumea? Eu de la gura mea iau si dau altuia ca o mama pasare in cuib. Mestec si mancarea pentru ei doar ca sa nu faca ei un efort si sa fie fericiti si comozi si sa le fie bine in viata. Sunt blestemat sa fiu vesnic o mama care e ignorata si batjocorita de proprii copii?

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce nu ma intelege nimeni.
Ca să te înțeleagă, trebuie să prezinți cuiva ceva pe înțelesul lui. Dacă tu îi vorbești în patagoneză, nu ai cum să te înțeleagă.
toata lumea e impotriva mea. Cei ce sunt împotriva ta, nu sunt împotriva ta ca persoană, ci împotriva comportamentului tău cu ei. Schimbă comportamentul.
Eu de la gura mea iau si dau altuia ca o mama pasare in cuib.
Ți-a cerut cineva asta? Dacă o faci fără să ai cerere, nu te mira de consecințe. Cei ce nu (mai) sunt copii de pasăre în cuibul tău, preferă să își mestece ei mâncarea.
sa fie fericiti si comozi. Aici este greșeala ta enormă. Fericirea este o pauză scurtă între două nefericiri, aceasta este viața reală. Dacă tu le oferi fericire de-a gata, îi scoți pe linia moartă a fericirii veșnice, îi omori cu zile. De aceea ei te urăsc, și bine fac.
Sunt blestemat sa fiu vesnic o mama care e ignorata si batjocorita de proprii copii?
Da, blestemul ți-l coci singură la foc automat. Asta fiindcă nu lași proprii copii să își ia zborul din cuib, le tot dai mâncare mestecată de tine, nu îi lași să mânânce din mâncare de pasăre adultă, din pomul cunoașterii binelui și a răului, pom ce se află în centrul grădinii raiului. Blestemată să fii!