| UserName250000 a întrebat:

De ce nu ma lasa mama mea sa ies afara la aer? Eu stau extrem de plictisit, ea zice sa stau in casa chiar daca sunt plictisit. Pai cum pot sa stau in casa daca sunt plictisit? Am 13 ani. Ce pot sa ii zic mamei mele?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Mi se pare stupid sa nu-ti lasi copilul sa iasa afara la joaca si sa-i impui sa stea in casa. Chair si sa fie vorba de frig, exista haine groase...

| UserName250000 explică (pentru Adry05):

Eu i-am spus ca am nevoie de aer curat, ca am nevoie de recreatie, dar ea la fel, ba ca nu am voie.
in primul rand i-am spus ca sunt plictisit rau de tot, ea nu intelege, i-am spus ca am nevoie de aer, nu intelege mama asta a mea de NICI O CULOARE!

14 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Și când stai sa te gândești ca în urma cu 10-12 ani mama îmi spunea sa ies afara ca pot sa ma joc și pe acolo, chiar dacă sunt singura laughing

| Plato a răspuns:

Probabil are motivele ei. Iti recomand sa citesti ceva.

| Emma30555 a răspuns:

Poate ești răcit, sau poate ora la care vrei sa ieși e nepotrivita. Găsești tu o soluție sa te lase, dacă era școală presupun ca nu avea de ales, deci nu cred ca e chiar asa grav

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm cred că nu ne-ai zis tu chiar tot.Cine ştie, poate ai făcut tu ceva de nu te lasă afară, poate ştie ea bine ce are acasă. Altfel, de ce să nu te lase afară? De câțiva ani părinții sunt cam nevoiți să îşi scoată pruncii cu japca afară(chiar şi pe mine) ca să nu mai stea la calculator/PS etc.S-ar putea totuşi să fie o mamă de-aia mai grijulie şi îi este frică să nu răceşti pe frigul ăsta ori dacă nu o fi dintr-un univers paralel.

| denisTiky a răspuns:

Nu-i zici nimic, te duci direct pe usa si gata, nu o mai baga in seama. Daca ea e nebuna nu inseamna ca trebuie sa te innebuneasca si pe tine. Calc-o in picioare!

| vladorcolac a răspuns (pentru denisTiky):

Asta deja e prea mult, nu il invata sa isi bata joc, eu i-am zis ca mama sa e cam dusa, insa nu sa o calce in picioare. Imi pare rau de mama ta ca a suferit 9 luni.

| denisTiky a răspuns (pentru vladorcolac):

Nu ma intelege gresit...eu ca persoana am fost invatat cu o mama de treaba, care ma lasa sa fac ce voiam eu(pana la o anumita limita, bineinteles). Adica ea nu mi-a interzis niciodata sa ies afara, si auzint cuvintele acestui copil mi-am iesit din minti pentru ca mi se pare ceva extraordinar de tampit sa nu poti iesi afara. Si eu daca as fi fost acum in locul lui aia faceam.

| Csander a răspuns:

Care e motivul pentru care mama ta iti spune sa stai in casa?

| Mt34 a răspuns:

Same story și la mine

| LoVance0000 a răspuns:

Nu ai vecini prieteni? sa te joci cu ei un joc de gen "nu te supara frate".Si un copil de 3 ani trebuie scos afara la recreere...

| vladorcolac a răspuns:

1- mama ta e dusa, intr-o societate in care trebuie sa bati copii sa iasa afara si sa lase calculatorul/consola/telefonul ea te tine in casa.
2- Stai pe telefon/ calculator/ consola continuu si ignoro, daca incepe sa strige, spune-i ca daca nu te lasa afara, macar sa te distrezi in casa
3- sau imbarbateaza-te, nu mai fi o pisicuta, si du-te afara pur si simplu

| Plato a răspuns (pentru vladorcolac):

4- S-a trezit si era la colț.

| Muradd a răspuns:

Acum este cea mai periculoasă perioadă pentru a iesi afara..imediat te prinde raceala. Roag-o frumos si spune-i ca ai nevoie de o gura de aer si sa te mai recreezi cu prietenii iar intr-o ora, doua maxim te vei intoarce inapoi in casa. Daca nici asa nu e de acord, spune-i ca vrei sa o ajuti la treaba si faceti lucruri impreuna!
Spor!