Iata un prim semn pozitiv, felicitari, ai trecut la nivelul urmator.Glumesc putin, prea pareai putin suparata.
Sunt supărată pentru că am tot felul de probleme. Nu mai zic că un bărbat zilele trecute a încercat să mă agațe pe stradă și nu mi-a plăcut asta.
Probleme vor exista toata viata,mai mari sau mai mici,cat despre gestul domnului,daca a facut-o intr-un mod ok,inseamna ceva pozitiv pentru doamne sau domnisoare,nu iti cunosc varsta asa ca cuprind toata plaja. Inca ceva,vorbeste cu cineva despre probleme, cineva fara sa te judece, ajuta enorm, si iti promit ca te vei simti putin mai bine, si ai sa vezi lucrurile mult mai limpede.
Nu pot discuta problemele mele cu străinii pe care îi cunosc în viața reală. Aici pe TPU pot, e altceva.
Sper ca mica discutie de acum sa nu iti faca o impresie gresita despre mine, discutia se termina daca consideri ca nu este ok.
Acum se pare ca da, dar fie, intuitia spune ca sunt cine? Am sa incerc cat pot sa dovedesc contrariul.Imi plac provocarile teribil.
Nu știu cine ești. Intuiția mi-a spus ceva despre tine, nu cine ești. Nu suntem pe aceiași lungime de undă.
Ai spus ca eu stiu cine esti, am spus ca nu stiu, ai spus ca mint, ai spus ca ai o impresie despre mine, ca sunt barbat ...sunt.Ceva imi scapa. Daca consideri ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda, ne oprim cu discutia aici.
Știu ce am spus. Ceva îți scapă pentru că nu înțelegi ceva. Eu simt omul imediat.
Explica te rog mai in detaliu.Ce nu inteleg? Ce fel de om crezi ca sunt?
Doar tu știi ce nu înțelegi. Ești un om fie din poliție fie din SRI fie ai legătură cu poliția sau SRIul.
Of Doamne, nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta, dar cu siguranta am ramas pilaf. Nu sunt nici, nici.
N-are rost să mă contrazic cu tine. Eu o țin pe-a mea, tu pe-a ta și n-ajungem nicăieri.
Ai dreptate, aici nu este locul pentru discutii mai lamuritoare.
Mulți pe TPU pun întrebări stupide, eu una nu știu cum trăiesc persoanele alea.
Am spus ca nu mint. Enki este zeul apelor si intelepciunii din mitologia sumeriana.