| DarckAngel_2118 a întrebat:

De ce nu-mi gasesc jumatatea? Nu inteleg de ce nu vrea nici o fata o relatie serioasa cu mine, vor sa fim doar amici. Poate o fii din cauza mea la 27 ani am 1, 5 m inaltime, nu am ce face daca fetelor le plac baieti inalti, asa m-a facut natura. Se pare ca nu mai conteaza sufletul unei persoane ci cum arata si ce cont are. Din cauza singuratati sunt trist, deprimat, incerc sa zambesc sa sper ca intr-o zi o sa-mi gasesc jumatatea. Ma intreb daca cat mai pot sa astept, sunt zile cand mi-se pare ca viata mea nu are sens.

11 răspunsuri:
| ostea a răspuns:

Gîndește-te la lucruri frumoase, ce rezolvi stînd trist? Nimic.

Cînd nu te aștepți o să apară cineva în viața ta.

Fii pozitiv!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un coleg avea alt inconvenient, era betiv notoriu.Deci era mult mai rau ca tine si fugeau fetele de el ca dreaku de tamiie.El e de undeva de pe la tara dar facea naveta la Galati.Asa ca a inceput sa se laude aiurea ca are garsoniera in oras si nu stiu citi bani pe la banca.Imediat si-a gasit sotie dar,dupa nunta,saraca sotie tot astepta sa o duca in oras in garsoniera si,daca a vazut ea ca tot intirzia el cu propunerea, il intreaba;-Bai da'noi mai stam mult aici cu maica-ta?;-Da unde vrei ma, unde vrei?; In garsoniera ta din oras...Si el;-Hai ma, tu chiar te-ai luat dupa mine la betie? Ce vreau eu sa-ti spun e ca nu te opreste nimeni sa te dai mare in conturi.

| Tania a răspuns:

Oricat am vrea sa negam ca aspectul nu conteaza, din pacate conteaza mai mult decat credem.
Sunt si fete minione, nu sunt numai fete inalte care sa vrea baieti inalti...eu sunt cu 8ani mai mica ca tine si ma mai gadesc si eu...cu cine o sa fiu, daca o sa o familie frumoasa, dar momentan mie imi place si viata de celibatarwinkingwinkingwinking

| Muresan_6009 a răspuns:

Stiu ca nu ar trebui sa fac reclama dar comanda-ti cartea "ARTA SEDUCTIEI de Pera Novacovici" poti intra si pe sit
http://artaseductiei.ro
o sa te ajute foarte mult eu am citit cartea si nu mai am probleme
au fost multi in situatia ta inainte sa citeasca cartea
spor la citit>:D<
ps ador faza cu "hai sa fim doar prieteni" asa multi au trecut prin asta inclusiv eu:))

| BuBuRuZaForEver a răspuns:

Se spune ca intr-un colt de lume fiecare are un suflet pereche care il asteapta mereu! Nu fi trist ca iubirea iti va batea la usa cand nu te astepti! Nu conteaza inaltimea, ani sau frumusetia...va exista fata care se va uita doar la frumusetia ta interioara! Caut-o ca o vei gasi! Nu fi trist pe unele, fete care parerea mea nu gandesc! Succes capul sus ca viata e frumoasa!

| IooMar a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci griji,stai linistit timp mai e! Incearca sa iti dai intanire cu mai multe fete in diferite zile si spun'ele din prima ca vrei o relatie serioasa si de durata, hai nu fi trisit, zambeste si mai departe ca astfel nu se poatewinking

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Incearca sa te orientezi spre fete cu aceeasi inaltime, chiar mai micute ca tine.

| ELLSSA a răspuns:

Nu e timpul pierdut pentru a-ti gasi jumatatea.Ai rabdare!
Nu stiu pentru cate fete din lumea asta conteaza contul si inaltimea sau varsta persoanei de sex opus.
Dar ai incredere in tine si in tot ceea ce o sa ti se intample.
Te cred si stiu cum te simti, dar fi mai optimisthappy
Zambeste si viseaza mult la ceea ce iti poti dori!

| DianaScorpio a răspuns:

Nu stiu in ce masura jumatatea se cauta...chiar cred ca atunci cand e sa fie, iti gasesti sufletul pereche, se intampla pur si simpluhappy

| fabiola a răspuns:

Fericirea si dragostea nu se asteapta...se cauta!

| DarckAngel_2118 explică:

Multumesc pentru raspunsuri