| Lareas a întrebat:

De ce nu-mi gasesc si eu jumatatea? Chiar cred ca e vina mea, nu mai pot, am adunat atat si cred ca o sa rabufnesc.Ma simt atat de singur.(nu e gluma)

22 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca nu studiezi putina psihologie si dezvoltare persoanala sa inveti sa fii stabil pe tine nu vei avea o relatie fericita, cat crezi ca sta un partener cu tine daca ai nevoie sa tragi mereu de la el fericire? Il golesti si o ia la fuga, tu esti resposabil de fericirea si starea ta zilnica de spirit ta in primul rand.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Singura ta vina e impresia ca trebuie sa iti gasesti jumatatea. In realitate, oamenii trebuie sa fie cat se poate de impliniti si intregi, relativ pe toate planurile, inainte de a intra intr-o relatie.Cati ani ai?

| Hyperion7 a răspuns:

Jumătatea nu exista. Jumatatea nu se găsește, ea este la tine. Faptul că ai nevoie de partenera, e cu totul alta poveste, in fine, povesti.
Cert e un lucru, decât să dai de o fata de care îți poți bate joc, mai bine realizezi care e problema și o corectezi.
Bafta!

| Lareas explică (pentru Hyperion7):

Timiditatea e problema la mine

| Hyperion7 a răspuns (pentru Lareas):

Din ce vad la răspunsul tău adresat Violetei, ai incercat sa combini online.Eu îți recomand să mai încerci să cauți fete, la un moment dat o să îți dezvolți un mod de comunicare cu fetele.
Nu va fi un proces ușor, dar na, e important sa faci chestii mici și apoi mari.
Sper sa înțelegi

| Miruna333 a răspuns:

Toate la timpul lor. Daca ai adunat atat, descarca-te, fa terapie, nu sta asa

| angelsforever a răspuns:

Nici eu nu imi gasesc jumatatea, am incercat de multe ori, am incercat si pe aplicatiile de dating si tot nu ma place nimeni, nu stiu de ce.

| Lareas explică (pentru angelsforever):

Esti fată.De unde ești? Ne putem cunoaste.

Poate eu te plac

| angelsforever a răspuns (pentru Lareas):

Sunt din judetul Vaslui. Tu de unde esti? Cati ani ai? Eu am aproape 20 de ani.

Sunt din Bucuresti.Am 27 de ani.Ai vrea sa ne cunoastem? Îți place Bucureștiul?

Da, as vrea sa ne cunoastem. Ai Instagram sau Facebook?

Instagramul meu: creganisstefania
Facebook-ul meu: Creganis Stefania

Ti-am dat cerere.Alex Alexandru.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Trimisă pe 11 Iunie 2009

anonim_4396 întreabă:
De ce nu-mi gasesc si eu jumatatea? Chiar cred ca e vina mea, nu mai pot, am adunat atat si cred ca o sa rabufnesc.Ma simt atat de singura.(nu e gluma)

| Fatamuntilor a răspuns (pentru HUAWEHUAWE):

Copy paste pe o postare de acum,, 100' de ani?