Daca nu studiezi putina psihologie si dezvoltare persoanala sa inveti sa fii stabil pe tine nu vei avea o relatie fericita, cat crezi ca sta un partener cu tine daca ai nevoie sa tragi mereu de la el fericire? Il golesti si o ia la fuga, tu esti resposabil de fericirea si starea ta zilnica de spirit ta in primul rand.
Singura ta vina e impresia ca trebuie sa iti gasesti jumatatea. In realitate, oamenii trebuie sa fie cat se poate de impliniti si intregi, relativ pe toate planurile, inainte de a intra intr-o relatie.Cati ani ai?
Jumătatea nu exista. Jumatatea nu se găsește, ea este la tine. Faptul că ai nevoie de partenera, e cu totul alta poveste, in fine, povesti.
Cert e un lucru, decât să dai de o fata de care îți poți bate joc, mai bine realizezi care e problema și o corectezi.
Bafta!
Toate la timpul lor. Daca ai adunat atat, descarca-te, fa terapie, nu sta asa
Nici eu nu imi gasesc jumatatea, am incercat de multe ori, am incercat si pe aplicatiile de dating si tot nu ma place nimeni, nu stiu de ce.
Esti fată.De unde ești? Ne putem cunoaste.
Poate eu te plac
Sunt din judetul Vaslui. Tu de unde esti? Cati ani ai? Eu am aproape 20 de ani.
Sunt din Bucuresti.Am 27 de ani.Ai vrea sa ne cunoastem? Îți place Bucureștiul?
Da, as vrea sa ne cunoastem. Ai Instagram sau Facebook?
Instagramul meu: creganisstefania
Facebook-ul meu: Creganis Stefania
Ti-am dat cerere.Alex Alexandru.
Trimisă pe 11 Iunie 2009
anonim_4396 întreabă:
De ce nu-mi gasesc si eu jumatatea? Chiar cred ca e vina mea, nu mai pot, am adunat atat si cred ca o sa rabufnesc.Ma simt atat de singura.(nu e gluma)
Copy paste pe o postare de acum,, 100' de ani?
maritor întreabă: