Si mie mi se intampla la fel
Depinde de persoanele care-ti fac aceste oferte. Daca baietii care-ti fac propunerile nu se incadreaza in cerintele tale, nu sunt genul tau, nu-i placi, nu ai nimic in comun cu ei, mi se pare normal sa-i refuzi.
O sa ai un iubit atunci cand va aparea un baiat pe care sa-l consideri potrivit pentru a-ti devenii iubitStai linistita ca va aparea si acel baiat care sa te oferteze si tu sa-l accepti
Fiecare doreste ce-i mai bun pentru el, asta cred ca e valabil si la tine:*
Pune aici o poza ceva cu tine, o adresa de mail, un hi5 si sigur vei gasi pe cineva, chiar daca nu-i un site unde sa cauti asa ceva, dar cine stie
Esti tanara ar trebui sa te distrezi
Sa fii cu tot felul` de baieti sa reusesti sa cunosti acei baieti sa vezi cine merita dragostea ta si cine nu
Fiecare dintre noi avem cate o jumatate
Deci incearca sa fii deschisa. asta nu inseamna sa crezi in vorbele tuturor sau sa fii naiva [-x
Bafta.
Nu esti pregatita psihic si iti e frica de ce va fi, nu ti se potrivesc nici una dintre oferte cu ce-ti doresti tu.Va veni sigur si acel de care te vei indragosti (si nu va fi mai bun ci unic si valoros) si vei simti ca "te-ai nascut cu aripi"!
Nu esti atrasa de persoanele respective si vrei sa gasesti pe cineva perfect, sa va potriviti
Nu ai intalnit perechea sufletului tau, cand o vei intalni devii sluga dragostei, dispare orice pretentie!
tulibicu întreabă:
RoxiutzaRux întreabă:
anonim_4396 întreabă: