anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot avea un iubit?
deci eu consider ca sunt draguta
toate ofertele care apar le ignor
ce am oare astept ceva mai bun?

8 răspunsuri:
| aиdяaaa●• a răspuns:

Si mie mi se intampla la felhee hee
Depinde de persoanele care-ti fac aceste oferte. Daca baietii care-ti fac propunerile nu se incadreaza in cerintele tale, nu sunt genul tau, nu-i placi, nu ai nimic in comun cu ei, mi se pare normal sa-i refuzi.
O sa ai un iubit atunci cand va aparea un baiat pe care sa-l consideri potrivit pentru a-ti devenii iubitwinkingStai linistita ca va aparea si acel baiat care sa te oferteze si tu sa-l acceptibig hug
Fiecare doreste ce-i mai bun pentru el, asta cred ca e valabil si la tine:*

| CM7YRE a răspuns:

Pune aici o poza ceva cu tine, o adresa de mail, un hi5 si sigur vei gasi pe cineva, chiar daca nu-i un site unde sa cauti asa ceva, dar cine stie thinking

| Foxy_3377 a răspuns:

Esti tanara ar trebui sa te distrezi tongue
Sa fii cu tot felul` de baieti sa reusesti sa cunosti acei baieti sa vezi cine merita dragostea ta si cine nu
Fiecare dintre noi avem cate o jumatate big grin
Deci incearca sa fii deschisa. asta nu inseamna sa crezi in vorbele tuturor sau sa fii naiva [-x
Bafta. big hug

| anad a răspuns:

Nu esti pregatita psihic si iti e frica de ce va fi, nu ti se potrivesc nici una dintre oferte cu ce-ti doresti tu.Va veni sigur si acel de care te vei indragosti (si nu va fi mai bun ci unic si valoros) si vei simti ca "te-ai nascut cu aripi"!

| denismaria92 a răspuns:

Nu esti atrasa de persoanele respective si vrei sa gasesti pe cineva perfect, sa va potriviti happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa fie foarte bine de tine intr-o lume a sf-ului unde "apar fete"si dispar.Nu te-ai gindit niciodata ca bintuiesc si ele tot ca tine din cauza singuratatii? Crezi ca se intorcea pamintul daca intretineai macar citeva conversatii?

| fabiola a răspuns:

Nu ai intalnit perechea sufletului tau, cand o vei intalni devii sluga dragostei, dispare orice pretentie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai.asta am inteles dar imi doresc un iubit...caci toate prietenele mele au dar eu "PAUZA"nu stiu ce sa fac? de ce refuz fiecare baiat?