| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

De ce nu pot fii popular ca altii. Unii vad ca ies in oras, is invitati, fac poze, au gagici dar eu. stau toata ziua in casa iar daca incerc sa ma imprietenesc cu cineva. dupa nu mai tinem legatura, plus ca nimeni nu ma suna. Simt ca nu is dorit de societate, desi nici mie nu imi place. Prieteni din copilarie nu mai am, adica nici ei nu ma mai cheama sa iesim, iar cei putini cu care mai ieseam is departe. Nu barfesc, nu ma cert, nu jignesc... Care poate fii cauza?

10 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Mai sus era o intrebare de a ta in care ti-ai dat singur raspunsul.
Vezi tu,timiditatea asta a ta e povara grea care i macina pe multi.
Daca stai in casa nu vei rezolva nimic,poate doar vei ajunge la depresie.
Acum pe bune,tu ai putea sta langa un om incruntat?
Pe mine sincer m-ar indispune si m-ar face sa plec.
Alta e povestea cu omul ala carismatic,glumet,inteligent si de ce nu,sufletul petreceri.
Repet, tu esti cauza.
Odata ca stai in casa, so nimeri cineva sa bata la usa, sa te sune sau sa te caute pe facebuck etc sa te invite in oras.
Ce zici sunt sanse?
Eu zic ca aproape zero, dar din cele spuse de tine ai o viata sociala saraca, nici macar mediocra.
Deci 0 sanse.
Apoi atitudinea ta.
Sa-ti dau un mic exemplu.
Aseara eram la o terasa cu un fost coleg, tocmai ce a venit si el din strainatate.
La un momendat am zis sa mai cheme si el pe cineva si am mai chemat si eu.
Asa a cunoscut si el persoane noi si el.
Si exemple pot fi multe.
Totu e sa ai o viata sociala activa.

Răspuns utilizator avertizat
| ROB3RT89 a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Probabil nici una,doar ai ales persoanele gresite.
Vei intalni persoane arogante,increzute,poate iti pare mai cunoscut.
Vei intani persoane ca si tine,pe aceiasi lungime de unda.
Faza e sa stii cum sa te adeptezi,sa-i zicem scoala vietii.
Dar nu spune ca ai o viata sociala activa si nu gasesti persoane ok pentru tine, ar fi imposibil.
Nu stiu de ce cred ca esti genu de om care sta acasa si se plange fara sa iasa in lume sa experimenteze.
Iti vorbeam mai sus despre colegu meu care abia a venit in tara si am iesit cu el si am cunoscut alte persoane.
Recent am fost la un bar, un bar unde nu prea fegventez.
Aici mi-a fost cerut numarul de catre o persoana, cica sunt carismatic si le spun lucrurilor pe nume.
Persoana in cauza mi-a zis cand mai vin poate ne mai auzim la o bere sau in alte circumstante.
Daca eram genu introverit care vorbeste numai cand e intrebat si atunci raspunde scurt, sec si la obiect...
Ce zici, imi mai cerea numarul?
Eu zic ca nu.
Aseara si azi am cunoscut 3 persoane,aparent ok,ramane de vazut pe viitor.
De ce iti spun asta? Sa-ti faci o mica idee.
Experiente personale, nu pot fi toate la fel, doar lini de ghidaj.
Deci lasa netu, si iesi in lume si experimenteza noi oportunitatii.
Probabil la inceput o sa te simti inconfortabil, doar iesi din zona de confort.
Dar pe masura ce avansezi, o sa-ti dai seama ca mintea ta a fost cel mai mare dusman.
Doar incerca si revino cu vesti bune.
Succes!

| RAY a răspuns:

Uni indivizi pur simplu nu sunt facuti sa fie populari,uni sunt predispusi genetic sa fie mai populari,au un fizic mai placut,carisma,simtul umorului, esti genul de persoana antisociala, timida, non violenta, alegeti prieteni asa ca tine, nu sta in casa

| T0T a răspuns:

Cauzele pot fi chiar ultimele spuse de tine laughing Nu e musai să fii compatibil cu mare parte din societate. Însă măcar câteva persoane, chiar dacă sunt puține, vezi dacă găsești să îți semene, nu îți trebuie mulți prieteni, că oricum puțini îți vor fi cu adevărat prieteni. Unii nu găsesc pe principiul '' să mă accepte aşa cum sunt '' așa cum a zis cineva însă unii găsesc iar cei ce încearcă prea din greu pot ajunge la rezultate chiar mai proaste. Nu pot să îți spun eu ce să faci însă eu unul am mers pe principiul ăla și mi-e mai ok așa.

Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Eu la un moment dat am învățat să mă accept și să nu caut prezența celor ce nu o căutau pe a mea. E inevitabil ca uneori să te simți prost dacă nu ți-o caută însă pe mine unul atitudinea asta m-a făcut mai bine+prezența câtorva persoane care mă acceptau, însă ai toată viața în față. Ai răbdare.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Parerea mea este ca tu ti-ai ales gresit prietenii aia din copilarie.
Nu cred ca tu ai fi o problema,ei sunt problema.
Trebuie sa iti gasesti si tu pe altii la fel ca tine cu care sa te intelegi, exista fel si fel de oameni, nu ai nici o vina ca tu esti mai diferit fata de altii.
Prietenii sunt cei care te ajuta, care te inteleg, cu care stai la o pizza sau la o bere sa vorbiti si sa va distrati nu cei care te dau la o parte si care fac caterinca pe seama ta.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Ce intelegi prin popular? Incearca sa iti gasesti hobby-uri, sa te inscrii intr-un anumit club pentru a cunoaste persoane cu aceleasi interese și preocupari ca și ale tale

| Auraș_Marius_1997 a răspuns:

Încearcă tu să te implici mai mult, găseşte-ţi prieteni, încearcă să vorbeşti cu o fată, dar cel mai mult, schimbă-ţi stilul, ştii că în ziua de azi sunt foarte mulţi pretenţioşi. acum na. poate zici că '' să mă accepte aşa cum sunt '', dar dacă nu îţi dai silinţa, nu tot aşa o să stai. sfatul meu e să te aranjezi calumea, să-ţi suni un prieten, sigur ai tu un prieten. şi să ieşiţi în oraş, în parcwinking