anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot trece peste tot ce mi s-a întâmplat recent, atât cu băiatul respectiv despre care am vorbit și zilele trecute și am încercat să mă sinucid prin supradoză, cât și peste alții care s-au purtat foarte urât cu mine și au vrut să își bată joc de mine și să mă prostească?

Mă simt foarte singură și încă mai mă gândesc la băiatul respectiv, dar m-a rănit și nu mi-a mai trimis deloc mesaje și nu știu ce să fac. Îmi doresc să am și eu un partener, dar mă omoară gândul că nu voi mai avea vreodată... Știu că mulți mi-au spus să nu îmi iau viața, dar mă simt lipsită de putere și simt că nu pot trece peste, mai ales singură. Mă doare și îmi vine să mă încerc de N ori să îmi iau din nou viața, pentru simt de multe ori nevoia de a avea un partener și să fiu și eu în rând cu celelalte...Să încep și eu viața sexuală, să primesc dragoste și afecțiune...Dar nu. Cred că ar fi mai bine să mă sinucid și chiar să mai și încerc, plus sunt foarte multe motive în spate pentru care îmi tot vine să fac acest pas. Sunt majoră.

34 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Se pare ca nu doar la barbati nu te pricepi. Mai ai ceva ce tot faci si nu faci bine. Priveste partea buna, daca iti reuseste una, nu mai e nevoie sa o faci pe cealalta! Multa sanatate!

| adam7 a răspuns (pentru Ioana06i):

Mi-ai confirmat că am dreptate.
Tine minte ce ți-am scris și termină cu autocompătimirea. Dacă vrei să-ți fie bine va fi bine. Dacă continui să-ți fii singură dușman nu vei evolua din starea asta.

| Ioana06i a răspuns (pentru adam7):

Mă judeci? Cine ești tu?

Nu mai am eu voie să scriu tot mă deranjează și simt, că îmi săriți mie toți în cap! Unul are nu știu ce, altul nu, și așa mai departe!

| Ioana06i a răspuns (pentru LoveSleep):

Mulțumesc!