Ptr ca acestia sint mai greu de gasit in ziua de azi, uneori prietenii iti sint cei mai apropiati dusmani, un prieten adevarat il gasesti intr-adevar, dar mai greu desigur.Succes.
Pentru ca lumea s-a schimbat.acum fiecare lupta pentru propia nevoie, atingandu-si scopul fara a tine cont de parerea altora sau chiar de parerea, sentimentele celui mai bun prieten.acum suntem inconjurati doar de prieteni cu doua fete, eu una am patit doar o data si am suferit enorm dar aceea a fost o lectie pentru viitor acum i-as multumii pentru ca ea m-a facut sa vad prietenii altfel si sa mi-i aleg cu mare grija! sfat cand gasesti un prieten cu adevarat nu-l trada niciodata caci nici el nu te va trada!
Sty acum depinde si ce varsta ai... oricum toate la timpul lor si cred ca ar trebui sa sty k exista si prieteni adevaraty
Orice varsta e potrivita ca sa faci prieteni. Poate ai avut ghinion. Sunt sigura ca pe la serviciul tau (depinde ce esti) iti vei capata multi prieteni. Bine, dar trebuie sa fii si sociabil, cumsecade (pentru. o prietenie). Si abia atunci incepe una adevarata [parerea mea ]
Oprea_Dorinuca_1998 întreabă:
vololo întreabă: