Ca sa iti treaca citeste asta: http://psiholistic.ro/blog/2011/03/a-fi-sau-a-nu-fi-pozitiv-sau-negativ/ de cand am citit acel forum aproape orice in viata mea s-a schimbat si tot ceea ce imi doresc devine realitate.
In viata nu e important sa putem da timpul inapoi. Este important mai degraba sa invatam din greselile trecutului si sa nu le repetam.Regretele nu ajuta, trebuie sa te gandesti in schimb ca daca ceva nu a mers cum trebuie nu a mers dintr-un anume motiv, intreaba-te care motiv. Si daca tot vorbesti de suferinta, suferinta din dragoste probabil - nu exista asa ceva decat prin scrierile poetilor suferinta din dragoste e trecatoare si usoara.
Pentru ca suntem prea grabiti ca sa vrem sa retraim trecutul, pentru ca nu vrem sa ne cerem scuze, pentru ca viata merge inainte, iar tu trebuie sa tii pasul cu ea, pentru ca e prea grabita ca sa asculte tot ce ai de spus. Pentru ca nu ne facem timp sa ne gandim cum sa ne treaca!
Stii cateodata imi pun si eu aceleasi intrebari si ma gandesc ce rost am eu pe Pamant si ma demoralizez si plang si ma simt aiurea eu cel mai bine ma regsesc in muzica cam 2-3 ore de muzica imi trece! incearca si tu poate merge. sper ca te-am ajutat :*
Pentru ca asa este lumea.cand facem un lucru ne gandim ca lumea o sa vada partea frumoasa, partea roz.dar din pacate nu.nu este asa
Pentru ca noi nu ne gandim la inceput.ce'o sa se intample de fapt, vedem numai ce e frumos:X
Din pacate lucrul frumos se duce dupa cateva minute,
Pentru ca lumea este rea, si vrea sa ne judece inainte de a ne cunoaste.inainte de a cunoaste cu adevarat motivele.lucrul in sine
De aceea.eu imi zic.Nu trebuie sa-mi pese! Este o lege.fac ce vreau eu
Lumea o sa te judece si daca ai facut un lucru bun.pentru ca asa vrea ea...sa vada!
Cat despre suferinta...trebuie sa avem puterea si curajul sa trecem.in unele cazuri nu avm de ales
Poate nu trecem deoarece tu mai crezi in lucrul acela...
Capul sus.e si maine o zi!Sper ca te'am ajutat
Viaţa e nedreaptă. Cunosc.
Trebuie să privim partea plină a paharului, chiar dacă uneori nu există. Fi conştientă că ai făcut-o fără să gândeşti, explică, descarcă-te, chiar dacă nu eşti ascultat, după ce povesteşti, te simţi mai bine.
Dacă acea persoană nu te ascultă, nu îţi fă griji, viaţa e o luptă continuă şi va trece.