In loc de a astepta un mesaj pe Facebook, Telefon, Skype..Ai Incercat sa il suni tu? Eu spun ca merita incercat...
Da,asta am facut.
Si el unde e?
Parerea mea, renunta la a te limita la mesaje pe skype, facebook, yahoo, etc. Ai doua picioruse care te pot duce acolo unde iti zboara gandul. Unde iti zboara tie gandul acum? Ai vazut? Ia imbraca-te si fa o plimbare pana la el, nu strica sa faci putina miscare. Cat despre conversatia ce va urma...aici nu ma bag, tine doar de tine ce reusesti sa ii vorbesti! Dar daca e asa serioasa treaba, nu da cu piciorul!
Cauta-l si tu, aclara situatia cu el si vezi-ti de viata ta daca nu iti corespunde. Scurt si la subiect
Eu aici o sa imi expun punctul meu de vedere ca barbat (invidual nu generaliza). Cand ma intereseaza o fata o bag in seama cat de tare si de mult pot, daca te-a bagat in seama o perioada inseamna ca la un moment dat s-a simtit atras de tine, dar daca spui ca vorbeste cu prietena ta m-ai mult decat cu tine...nustu ce sa zic. Ai putea totusi incerca sa vorbesti cu el. Prietena mea actuala nu m-a bagat in seama primele 4 luni dupa care a venit ea la mine si logic ca am acceptat (fa tu primul pas nu strica). Si avem o relatie frumoasa si lunga de 3 ani