anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce o fata,mereu cand isi face iubit spune ca se desparte de el,ca nu sta cu ea ca el mai trebuie sa mai iasa si el?
Adica, mai iese si intra mai tarziu pe aplicatii unde vorbesc ei si ea a zis m-a lasat singura sufar, ne despartim ce are? Are 28 de ani fata si nu vrea relatie in real, nu real si doar pe aplicatiile alea si inca ceva, ii si sterge de la prieteni si cand se enerveaza sterge si pe altii, ca nu are iubit auzi.
Cum trebuie procedat cu ea?
Fata a suferit mult in alte relatii si si-a pierdut si tatal acum 3 ani de la cancer.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles o iota, atat de prost scrii!

| Violleta2022 a răspuns:

Revino cand esti treaz, fara droguri sau alcool in bot, ca nu stii ce scrii!

| dullcat a răspuns:

De acord cu johnny123.

Daca te regasesti in situatia data, cauta-ti pe altcineva.O relatie nu ar trebui sa fie un proiect sau o tema pentru psihologie.Iar in cazul de fata fix asa pare ca se intampla, esti impins fortat in acest rol. Poti sa o ajuti doar pana la un punct, sa o indrumi sa caute ajutor pentru traume si cam atat.

| johnnny123 a răspuns:

Din tot talmeș-balmeșul pe care l-ai scris acolo nu am înțeles nici măcar care este legătura ta cu fata respectivă. Ești iubitul actual, ești un fost iubit, sau ți-ai dori să fii viitorul iubit?

Tot așa vorbești și cu fetele? Nu e de mirare că niciuna nu înțelege ce vrei de la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu face mereu asta, dar o face

Răspuns utilizator avertizat
| Sjhxjcks a răspuns:

Nici nu știu ce zici acolo. Este de înțeles atunci ca nicio fata nu sta cu tine