anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce o persoana se comporta urat cu tine,dupa abia cateva secunde de cunostinta,adica doar ce am schimbat doua vorbe si a si spus repede, sa ma ia dupa capul ei.
Ce are, doar dupa nici 2-3 vorbe?
Nici n-o cunosc,abia ce am cunoscut-o, sa faci asa.
Nu mi se pare ok,adica sa spui lasa-ma, oricum pierderea ei.
Nu ma bag sa fac ceva, ba mai mult imi vad de treaba,daca vrea sa vorbeasca bine, daca nu nu!
Ori o avea ceva, ori e vreo copila cu aere de diva tare de aia de la disney care se crede ca ajunge ca Montana sau Violetta happy happy ): ):

Răspuns Câştigător
| Smolbean a răspuns:

Are frustrări, aia are happy
Daca nu poate conversa normal fără sa te repezeasca și îți mai și spune indirect ca ești o povara pentru ea, eu zic sa te bucuri ca ai scăpat de persoana aia
Poate ea vrea sa insiști dramatic ca în serialele menționate, sa fie următoarea întâlnire în slow motion, fluturași și inimioare sa zboare pe lângă voi și sa va iubiți pana la finalul vieții?! Cine știe.
Viata bate filmul, las-o în plata ei

4 răspunsuri:
| Kren a răspuns:

Nu-i mai acorda atenție. În general tipul ăsta de persoane au anumite frustrări sau complexe și etichetează oamenii în cel mai simplu mod. Nici măcar nu pot mima complezența sau politețea chiar și atunci când persoana în cauză nu se ridică la "standardele" lor

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Nu e ok sa ai o reacție de genul, dar exista posibilitatea ca să nu ii placa felul tău de a fi și sa simtă nevoia sa fie mai directa.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cum adica sa te ia de pe capul ei? Cine sa te ia? laughing Persoana respectiva denota narcisism.Mai bine s-o ignori, caci oricum nu poti avea parte de discutii utile/placute cu asemenea atitudine.