De când e TPU un site serios? Aici trei sferturi din useri au un singur neuron și ăla le ține urechile să nu cadă!
Sa nu generalizam. Unii au nevoie de suport și se bazează pe noi ăștia cu 2 neuroni
TPU nu e un site serios. Mai multi trolli si intrebari puse la misto decat orice altceva.
În primul rând, TPU nu e cine știe ce site serios și in niciun caz site de matrimoniale. Nu cred că vreodată s-a format aici un cuplu în toată istoria site-ului TPU
Femeile sunt speriate în mediul online și este și normal să fie, în ziua de azi pot fi abordate de toți ciudații pe internet, nu poti avea încredere în nimeni, în spatele tastaturii și al unui username ar putea fi absolut oricine cu tot felul de intenții ascunse.
Aspectul contează mult mai ales pentru tineri în zilele noastre, când oamenii sunt tot mai superficiali și vor numai parteneri frumoși și binefacuți/fete slabe și frumoase, să nu fim ipocriți ca toți de dorim pe cineva care arată bine
Personal eu nu pun așa mare preț pe aspectul fizic, să zicem un 30-70%, sau hai 50-50, contează și caracterul și celelalte calități aproape în egală măsură cu aspectul fizic
Așa ma gândeam și eu 50-50. Normal că vrem toți să avem un partener frumos, însă nu le poate avea pe toate, că de multe ori frumsețea corupe sufletul/personalitatea.