| pisoias a întrebat:

De ce oare natura umana e atat de inselatoare? De ce cei carora le oferi iubire si respect te rasplatesc cu minciuna?

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Desi natura umana este intr-adevar schimbatoare,in mod normal, oamenii nu se schimba atat de usor pe cat esti tentata sa crezi.
Cati oameni buni ai vazut ca s-au transformat peste noapte in niste brute, si cati ipocriti s-au transformat in oameni cinstiti? Foarte putini! Acestia din urma, lupta si ei pentru supravietuire, facandu-si cuib pe langa persoane cu suflet bun, cinstite si adevarate.In felul acesta vor avea parte la randul lor de o imagine la fel de onorabila ca aceluia pe langa care traieste.
Pentru ca altfel, daca si-ar arata adevarata fata, ar iesi la iveala toata uratenia mintii si a sufletului său, iar imaginea lui ar fi atat de hidoasa, incat ar fugi si sobolanii de el.
Dar ce nu stiu ei, este ca vine momentul in care ei nu mai pot rezista sa pozeze in persoane onorabile si singuri isi dau arama pe fata.Adevarul iese intotdeauna la suprafata,mai devreme sau mai tarziu.
Daca un om bun a fost inselat de un astfel de specimen,poate ca va invata ceva dintr-o astfel de experienta,in schimb un ipocrit, nu numai ca nu va invata nimic, dar nici prin gand nu i-ar trece sa vada macar ce a lasat in urma lui.
Cine s-a nascut OM, va ramane asa pana la moarte, iar cine s-a nascut"parazit", tot asa va muri!

8 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Incercam sa judecam pe altii dar nu tinem cont de propria noastra fire si ca s-ar putea sa ni se plateasca ceva datorii. Iubire si respect pisoias? Incrustate pe cardul de salarii si drepturile care-i dispar frecvent?

| Hombre a răspuns:

Pe tine cine te-a mai dezamagit pisoi?

| camy417 a răspuns:

Pai cum ingrijesti un catelus, ii dai adapost, il hranesti il iubesti si pe zi ce trece devine tot mai mare iar intr-o zi va sari pe tine si te va ataca asa sunt si oamenii trebuie sa-i iubesti dar si sa stii sa te aperi de ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu nu ai mintit?
Pe tine nu te-a iubit cineva, te-a dorit si tie nu ti-a pasat de el?
Noi suntem dupa vorba aia : ne-am indragostit ca naiba, eu de tine si tu de alta.winking
Si ce putem sa facem? Eu sunt satula de oameni. Sunt constienta ca nu exista om care nu a mintit si ca nu exista baiat care nu a inselat cum nu exista fata care nu a inselat. Si daca se trezeste unu sa zica contrariu, sa adauge si un " inca " cand citeste.
Asta e viata, asta e omul si eu prefer sa imi pierd 3 minute cu un catel decat cu un om. happy

| dianaaaaax a răspuns:

Oamenii din ziua de azi nu mai ştiu ce e aia prietenie, ce e ăla ajutor.Se gândesc numai la ei şi..atât. Dar ce să facem, asta e lumea din ziua de azi şi nu cred că se va schimba în bine.sad.Dar ştii cum e vorba aia "Ţine-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape".xD Numai bine happy

| BlackDarkAngel a răspuns:

Astia sunt oamenii din ziua de azi: rai, invidiosi sau chiar lacomi. 70% din oamenii de pe glob sunt mincinosi si fara inima. Ceilalti 30% sunt oameni buni cu o inima calda si iubitoare. Si eu ma intrebam o data asa, dar cand am inceput sa cresc mi-am dat seama de URA! Iar ura este provocata de modul lor de a gandi. crying( ce oameni! In ce lume traim... iar prietenii sunt cei mai perversi: Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!

| AlexBmxRider a răspuns:

Nu toata lumea carora le oferi iubire si respect te rasplatesc cu minciuna. Unii oameni te rasplatesc cu minciuna nu din cauza ca vor, o fac din nevoie si din cauza faptului ca nu vor sa te raneasca. Sunt de parere ca tot ce se intampla in jurul nostru e influentat de anumite lucruri. Sper ca te-am ajutat!

| Antonia981 a răspuns:

Pe oricine ai intreba asta, ti.ar spune pentru ca asa e viata. Zilele astea am inteles cata ura si minciuna poate sa existe in lume. straight face

Întrebări similare