Caut si eu un prieten si nu gasesc! Toti baietii sa apeleze la mine?!
Nu, serios acum, NU EXISTA nu am prieteni! Exista doar nu am incredere!
Poate esti prea inchisa, nu comunici, nu iesi din casa, esti prea dura
zambeste, fii draguta, saritoare, amabila, seducatoare si vei reusi aa si ai incredere in tine!
Eu am sa contrazic un pic persoanele anterioare care au dat comm. eu sunt vesela,sociabila,hazlie, atrag foare foarte multe persoane langa me dar devine invidie apoi. asta e problema mea. prietenii s`au transformat in invidiosi.si ince tincet m`am retras singurica desi regret ca stau in casa,imi fac d elucru, mai citesc o carte, merg la biserica duminica.un singur prieten sau mic mai apropiat nu stiu cum sa-i spun cu care mai ies... mai am vreo 2 tipi dar nu`mi prea place comportamentul lor. in schimb asta e sper macar datorita verii sa`mi gasecs si eu prieteni cu care s aies si sam`i faca placere sa ies cu ei
Pai du-te si tu la altii si bagate si tu in discutii,incearca sa zici lucruri amuzante, propune sa mergeti in oras sau altundeva, sunt 1001 chestii pe care poti sa le faci
Poate din cauza ca esti prea inchisa si comunici cu cei din jur___bucurate de viata si incearca sa descoperi partea buna a lucrurilor__pentru inceput ar fi bine sa gasesti niste amici apoi cu timpul se vor transforma in prieteni___
Incerca prima data se iesi cu o colega poate iesiti la o plimbare cu timpul daca te vei intelege bine cu ea vei iesi cu gasaca ei si vei cunoaste oameni noi.bafta!
E de preferat sa iti faci amici, pretenii adevarti nu prea exista! dar sa ai amici cu care sa te poti distra, e ok! mai multa incredere si tupeu!
Cred ca esti preocupata prea mult de scop. Poate ca ar trebui sa fii orientata mai mult de cum poti sa ajuti (ocazii o sa fie), sa practici un sport, sa te implici intr-o activitate. Si sa nu domini, sa stii cum sa iti impui punctul de vedere usurel. Tampiteii homeopati ar spune ca esti un temperament "phosphorus". Cred ca te-ar ajuta sa stii sa renunti la nimicuri, si chiar la unele valori daca e in joc o valoare mai mare.
Sincer in zilele de azi e greu sa-ti gasesti un prieten adevarat, sau un om care macar se poate numi prieten iar uneori chiar e mai bine fara Daca nu ai acum prieteni nu-ti face griji peste un timp vei avea
Fi tu insati(insuti) fiecare are carisma lui si flerul,gandire,obieiurile(muzica, hobbyurui etc) lui asa ca ultilizeaza la, maxim asta si cu siguranta vei gasi persoane compatibile.
Sincer sunt deschisa si zambesc... nu sunt o persoana inchisa si daca cineva mi-a cerut ajutorul l-am ajutat, dar poate ca nu am intalnit inca persoanele potrivite... le voi intalnii pana la urma. multumesc pentru raspunsuri