| Bota_Valentin_1991 a întrebat:

De ce oare nu ma mai pot îndrăgostii? Nu ma mai pot atasa de nici o femeie, numai am incredere in oameni si nici nu ma trage burta sa imi fac relatie.Mi-As dori si eu sa mai pot iubii o dată pentru că senzatia este unica, dar sunt prea de piatra si nici burtă nu ma trage sa imi fac relatie. Parca iubesc singurătatea, si cand ma cupleze cu cate o fata doar stau asa ca poate poate cine stie ma face sa ma atasez de ea, dar degeaba mereu sad. Stiind ca si eu am sute de defecte incep dupa cateva zile aia nu-mi place ca e asa, aia ca e altfel si tot asa.Mi-as dori sa fiu altfel, dar sincer nu stiu ce se intampla cu mine.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Mai mult ca sigur, ai trecut printr-o mare deceptie dupa o "mare dragoste" fierbinte (din partea ta), fata ti-a inselat increderea deplina pe care i-ai acordat.

Acum ai devenit realist, nu te uiti numai la formele si zambetele femeilor, ci le analizezi temeinic - ceea ce este foarte bine!
Cand - in urma examinarilor si analizelor lucide - iti vei gasi o persoana mai apropiata de pretentiile tale (mai ales sufleteste), sansele de a te mai insela vor fi mult mai reduse si mai putin socante pentru tine.
Ca rezultat, urmatoarea ta alegere va fi mult mai buna, iar relatia va avea perspective mult mai stabile (avand in vedere ca vei avea la cantar atat trasaturile pozitive, cat si cele negative).

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Te-ai maturizat, bravo tie, in sfarsit ai realizat ca lumea e ipocrita, pervesa, cu o mie de fete, de fete numai vorbesc majoritatea sunt obiecte sexuale care se vand pe banii sau isi bat joc de tine, mai bine singur decat cu o tarfa

https://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c
https://www.youtube.com/watch?v=lpivoGPBOvk

| GabiDumitrescu a răspuns:

Incearca cu un barbat daca nu merge cu femeile. Nu e raspuns la misto. Nu sunt gay, ca sigur vor aparea niste crestinopati care sa judece in stilul asta. Nu ma intereseaza si nu ma refer la aspectul fizic al relatiei, ci doar la cel psihic. Barbatii sunt mai stabili emotional si mai de incredere decat femeile.
In alta ordine de idei, ai putea sa te impaci cu situatia asta asa cum e ea. Daca te cuplezi cu gagici, macar dpv sexual esti cit de cit satisfacut, sau si pe planul ala ai impresia ca ceva lipseste?

| minrest a răspuns:

Vali, te-ai trezit la realitate, si plangi dupa iluziile pe care le aveai. Iluziile alea erau pe cale sa te nenoroceasca definitiv, tu nu din intamplare ai reusit sa le depasesti, ci pentru ca esti un tip destept. Iubirea nu e decat justificarea de care omul are nevoie ca sa aiba pretentii de la alti oameni. Gaseste o femeie cu care te potrivesti si fi corect cu ea, in scurt timp se va instala dragostea conjugala, care va deveni din ce in ce mai puternica, pe masura ce intimitatea si increderea dintre voi va creste. Iar daca n-ai gasit femeia potrivita, alta mai pregatita. Salut.

| mentholinks a răspuns:

Ai probleme la burta poate.

| Bota_Valentin_1991 explică (pentru mentholinks):

Decât ca tine la creier mai bine la burtă. Aia in 2 zile imi trece dar prostia ramane pentru toata viata. Imi e mila de tine Man.

Răspuns utilizator avertizat
| Teffan a răspuns:

Ai avut in mod sigur depresie cronica dupa o despartire sau refuz.

Creierul a fost pacalit ca a te indragosti=ceva rau.
Trebuie pacalit din nou, pentru a reusi sa te mai indragostesti.
Din fericire, o sa vina de la sine peste ceva timp.

| HGreenPandaGH a răspuns:

Majoritatea patesc acelasi lucru.
Spre exemplu ma pot da chiar pe mine.
Nici eu la un moment dat nu ma mai puteam indragostii, chiar daca am o varsta... Oarecum frageda. Chiar si asa la varsta mea fluturasii zboara pretutindeni, dar pana la urma fluturasii aceea au incetat sa mai zboare.
Ma uitam la fiecare cuplu si imi ziceam ca e o prostie. Mi se intamplasera multe lucruri si am incetat sa mai las inima sa vorbeasca pentru mine. Ma gandeam cat de frumos ar fi sa am o relatie si totul sa fie ca in basme, dar apoi reveneam la realitate si-mi spuneam ca basmele sunt pentru copii.
Probabil ca si tie ti s-a intamplat ceva ce ti-a afectat increderea in oamenii si cea de sine.

| Bota_Valentin_1991 explică (pentru HGreenPandaGH):

Oamenii sunt foarte pasivi sa stii, vor sa obtina de la tine ce isi doresc doar pentru un anumit scop, cand numai esti bun te vor elimina.Cum sa ma atasez de persoane care imi spun ca sunt totul pentru ele gen te iubesc nu pot tatii fara tine, si hopa dupa o mica cearta ca in orice cuplu incepe sa se arunce in bratele altui bărbat iar apoi dupa prima despărțire gata la 2 zile o si vezi in alta relatie.Pai unde sunt acele cuvinte " nu pot tatii fara tine" "te iubesc mult" etc daca intr-o zi te uita. Sau încerci ceva cu altcineva si intervin orgolii ca daca greseste unul din noi sa ne răzbunam sa punem orgoliul mai presus, Sau ce tie nu-ti place altuia nu-i face si te trezesti ca iti face faze de gen. Astea sunt timpurile in care trăim numai sunt ca pe vremea părinților nostru.Acum se pune accent pe alte lucruri, calități etc.

| internetBrowser a răspuns:

Te-a inselat fosta sau ce s-a intamplat de nu mai poti iubi? Te intreb asta pentru ca am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine, nu credeam ca ma voi mai putea atasa de cineva, deoarece gandeam ca indiferent cu ce fata as fi, mai devreme sau mai tarziu ma va insela cu cineva, dar am reusit cu ajutorul unei prietene foarte bune sa trec peste aceasta temere si acum am din nou o alta iubita pe care o iubesc si care ma iubeste si ea la randul ei chiar mai mult decat m-a iubit ceea care ma inselase.Mai cauta, stiu ca fetele din ziua de azi sunt superficiale, dar crede-ma ca gasesti si fete care nu sunt asa.Trebuie insa sa cauti.Sanatate!