Cu totii avem momente din astea, dar nu trebuie sa disperam. Cand suferi sau te simti rau, fa ceva care te inveseleste. Muta-ti gandul de la acel lucru. Altfel iti faci mai mult rau.
Gandeste-te ca ni se intampla tuturor, iar oamenii din jurul tau, aparent fericiti, au si ei aceleasi stari, insa au gasit moduri de a le alunga.
Gaseste-ti un hobby, o pasiune. Ceva ce iti place sa faci. Cu timpul, o pasiune se poate transforma intr-o meserie din care iti castigi existenta, si de care poti fi mandru. Pentru mine cel putin asa s-a intamplat, iar faptul ca m-am apucat de munca a rezolvat din start 2 probleme:
1. Am in fiecare zi bani fara sa cer parintilor sau rudelor.
2. Nu mai am timp sa-mi bat capul cu toate maruntisurile.
Astfel au disparut si o gramada de griji care de fapt nu isi aveau rostul. Asa ca nu mai sta plangand, FA CEVA pentru tine.
Nimeni nu-i de vina pentru ce patim. ele pur si simplu se intampla. cand noi avem problemele, le vedem cele mai mari. nu ne uitam si la altii, ca aia poate's mai praf ca noi. cand nu avem cu ce compara, ale noastre-s cele mai mari. o sa inveti de la viata asta sa fii de toate. dur, asupru, sensibil. puternic, etc. o sa inveti ce merita pus la suflet si ce nu. pana atunci capu sus, ca urmeaza si altele. nu lasa problemele sa se suprapuna! bafta
Nu mai vrei? Du-te tata si sinucide-te.
Cum spunea Grigoras : Te faulteaza? Du-te ma la sah, du-te la sah!
Şi acum pe fundal, marele " hit " al anului 2000 " Costi Ionita şi Adrian Copilul Micuţ - Of, viaţa mea " răsună puternic pentru toţi băieţii sensibili " care se ştie ".
Mama ta nu te-a făcut sensibil, tu ai crescut cu impresia asta şi din nefericire pentru ţine şi pentru această societate plină de bizari din ăştia ca tine, şansele de a-ţi reveni sunt foarte mici.
Si eu sunt as, dar incerc sa nu bag in seama orice, fi indiferent, controleaza-te fortat in privinta emotiilor.
Nimen nu te-a facut sensibil emotiile nu ti le alege nimeni astea ti le alegi tu pe parcursul vietii nu iti trebuie indrumarea nimanui ci doar indrumarea sufeltlui tau si tu hotarasti cum va fi viata ta si ce vrei sa faci cu ea ai viitoru in fata, lasa suferintele distreaza-te esti tanar nu trebuie sa te gandesti tu la asta de acum deoarece nu ai copii, nevasta, loc demunca. Distreazate si lasa PROSTIILE!
Ti-as da si tie funda dar numai una se poate da din pacate
Merci nu este nici o problema sunt aici sa te ajut