anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce parintii nu imi dau alocatia? Am 12 ani fac imd 13 si tot refuza. Nu suntem saraci dar in fiecare luna isi cumpara macar 4 pachete de prezervative adica de-alea durex la 10 lei. alocatia mea! Cum pot sa-i conving plz!

Răspuns Câştigător
| AlexAleex a răspuns:

Probabil ca ei cred ca tu o sa strici toti banii pe dulciuri..se mai intampla happy

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Alocatia este o suma de bani pe care statul o da parintilor tai pentru a-i sustine in cresterea ta. Din acei bani ei iti cumpara mancare, haine, rechizite, sapun, pasta de dinti, etc. Nu este deloc nevoie sa ti-i dea, atata timp cat iti ofera aceste lucruri. Prezervativele si le cumpara din salariul lor.

| DeliaDelyDede a răspuns (pentru Brigaela):

Baa ce mare alocatie, 40 lei pentru niste haine SH. hai sa fim seriosi. dupa nu mai are de unde fura Udrea daca ar da macar 200 lei

| Brigaela a răspuns (pentru DeliaDelyDede):

Asta este o alta discutie. Dar oricum, banii de alocatie nu sunt destinati sa ajunga la tine, ci sa fie cheltuiti de parinti pentru nevoile tale. faptul ca sunt atat de putini, iti arata cat efort financiar face familia ta pentru tine.
"Ba" nu este deloc o adresare potrivita, te rog sa-ti controlezi limbajul si sa il pastrezi in limitele unei discutii civilizate

| mgtow a răspuns:

Ei te mentin si tu ii rasplatesti cu cecul, eu zic ca e corect asa nu?

| darrio2007 a răspuns:

Dar ei nu au salariu? De ce crezi ca prezervativele le cumpara din banii tai? Fabulezi.

| ascovit a răspuns:

Adevarul e ca tu nu primesti de la parintii tai nici macar 40 de lei pe luna... Sa fim seriosi, daca e sa aduni banii de buzunar primiti pe luna, suma e de cel putin 40 de lei. Sa nu mai luam in calcul banii de intretinere si tot asa... Te prostesti aiurea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zi le ca ai nevoie de carti de gramatica ca esti praf la domeniu asta

| Fatamuntilor a răspuns:

Cam acceasi problema mi-o puneam si eu cand eram de varsta ta...
Insa mama mi-a spus ca trebuie sa mananc,sa ma imbrac, dar tot primeam bani de buzunar (un film, o prajitura...)
Acuma tu trebuie sa stii ca pe langa prezervative, parintii tai au si alte cheluieli (intretinere, facturi, hrana zilnica, haine). Oricum tu cheltui mai mult decat ai trebui s primesti
De luna asta vi se dubleza alocatiile ai sa negociezi cu parintii ca macar la sfarsit de saptamana sa-ti dea un 10 lei de cheluiala.

| Doub a răspuns:

Heeeiiii, lasă-i şi pe părinţii tăi să se bucure puţin de viaţă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasă-i să-și cumpere. asta dacă nu vrei un frate\soră laughing

| DeliaDelyDede a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa caute pe net, nu stiai ca poate Dumneyeu nu e de acord cu preyervativele? Si da, vreau o sora

| WarriorCat a răspuns:

Pai si ce vrei sa faci cu acei bani?
Unii parinti sunt foarte stricti in legatura cu ce vei face cu acei bani.

| Argelean a răspuns:

Salut! Nu ai ce face asta este, daca parintii tai nu vor sa iti dea bani.Roaga-i poate isi cumpara numa 2 pachete si iti da si tie jumate de alocatie happy.