| G0AHEAD a întrebat:

De ce parintii sunt atat de incuiati si se enerveaza din orice?! Atata negativism pe unii ca-mi vine sa-mi iau lumea-n cap! Daca scapa careva un pahar cu suc sau apa sau o farfurie pe jos vine sfarsitul lumii; atat de crizati sunt! Din cauza asta vreau sa plec departe sa nu mai stiu nimic de ei, dar ma lasa... nu! Imi fac viata un calvar!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandirea lor e depasita si "mancata" de probleme, au probleme.Adica avem noi copii pana la urma nu? Bineinteles ca nu e vina ta.big grin Si eu, nu demult, aveam probleme cu tata si inca ne mai "ciondanim"uneori..Mai rezista putin.Tocmai de asta sa ai ambitie sa pleci cat mai repede, sa ai casa si familia care ti-o doresti.Cei care tot tin partea parintilor habar nu au despre ce vorbesc.Au impresia ca toti copii se plang ca retarzii ca nu ii lasa mama cu tata afara dupa 22:00.Nu! Aici e vorba de altceva.Si doar cel care trece prin lucruri similare intelege pe celalalt.Rezista,lupta,nu te schimba.Sa fi un parinte bun pana la o limita.(explicatie pentru cei care interpreteaza gresit:. asta nu inseamna ca iti lasi copilul sa fumeze la 13 ani, il lasi sa chiuleasca excesiv de la scoala samd.)happy Cam atat.Sau ma rog e doar 5% din cat as mai avea de vorbit despre asta.

6 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

MDa,asa sunt si la mine, negativsti RAU RAU RAU asta e, ce dracu sa fac ii suport ca nu am ce sa le fac sunt parintii mei si asta ehappy asta vei face si tu }{ u

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred ca pui problema gresit. nu ei se enerveaza din orice, ci tu te enervezi din orice fac ei.

mie imi plac copii astia care vor sa plece de acasa ca ii enerveaza parintii, dar unul nu se gandeste ca banii aia nu cresc in copaci, ca mancarea din frigider nu apare prin magie acolo, ca facturile nu se platesc singure.

| MarYan00 a răspuns (pentru suntserios):

Bine spus!

| G0AHEAD explică (pentru suntserios):

Am o varsta, totusi la 18 ani acusi 19 sunt capabila sa-mi fac banii mei. Dar problema e ca, e asta de multi ani, se cearta in fiecare saptamana din orice. Eu m-am saturat de asta. N-ai idee cum e. Si injura incontinuu... punete in locul meu 1 secunda.

| suntserios a răspuns (pentru G0AHEAD):

Pai daca esti in stare sa ta intretii de ce nu o faci?

| EvelynneMorgoth999 a răspuns:

Pai.Stai linistita. Ignora-i. Poveastea ta parac e a mea. Tipa si indiferent ce fac trebuie sa se lege de mine, nu exista zi in care sa nu tipe putin.Rezolvarea la aceasta problema este sa lipstesti mai mult de-acasa.In felul asta ei iti duc doru si grija ce ti-o poarta iar tu nu ii mai auzi tipand.Asa fac eu.Stau acasa pana la 4-5 dupa-amiaza si plec in baruri si stau pana dimineata. Eventual daca parintii tai sunt gen:nu iesi si nu nu.Asta nu e din cauza ca vor sa te tina in casa ca ai facut o prostie.Problema este ca lor le este teama din cauza cazurilor de viol date pe la tv si atunci cand faci o prostie gasesc repede motiv ca sa nu te lase sa faci ceva.Si daca nu merge asta incearca sa discuti cu ei sau recomanda-le un psiholog.