anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce persoanele la care tii cel mai mult te ranesc? O fac pentru ca le place sau de ce? Nu constientizeaza ce fac? Cum se impaca ei cu chestia asta?

9 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Unele o fac din placere
in timp ce unii chiar nu realizeaza iar din moment ce nu realizeaza nu sunt afectati cu nimic

| Giuvaer a răspuns:

Daca e vorba de familie nu o fac cu rautate, daca e vorba de vreun/vreo iubit/a care tea parasit sau cine stie ce nu ar trebui sa mai pui atat suflet..nimeni nu da 2 bani pe senimente

| BULANGIU96 a răspuns:

Nu realizeaza...stiu din experienta proprie...

| xButterflyxX a răspuns:

Cred ca acele persoane la care noi tinem cel mai mult ne ranesc fara sa isi dea seama, ele isi dau seama de valoarea noastra adevarata din pacate exact dupa ce ne-au pierdut.Referitor la intrebarea cum se impaca ele cu chestia asta, exista unele persoane care sunt mai cu ''inima de piatra'' adica mai nepasatoare si probabil ca prea putin le pasa de ce fac, daca ranesc pe altii.

| andrei a răspuns:

Pentru ca ai asteptari mai mari de la persoanele la care tii decat de la niste persoane oarecare.

| BiuL a răspuns:

Nu. Ideea e ca o persoana de care nu iti pasa nu are de ce sa te raneasca! Adica de exemplu tie iti place de un baiat, si el vorbeste cu alta fata nu te simti bine, dar daca un alt baiat, cu care esti doar amica vorbeste cu o fata nu ai nicio problema, desi fac acelasi lucru si sigur cel pe care il placi nu o faci intentionat ca hai sa fim seriosi nu e mare lucru sa vorbesti si cu alte persoane de sex opus. Ai inteles ideea? Doar persoanele la care tii mult au posibilitatea se te raneasca, pentru ca doar de ei iti pasa, si doar ei au ocazia sa o faca.

| sabin89 a răspuns:

Nu generaliza. In general nu se intampla asa, ci exact invers. Sunt putini cei care ii ranesc pe cei care tin la ei, si asta pentru ca sunt sadici sau au un caracter ciudat.

NOname
| NOname a răspuns:

Probabil tocmai pentru că ții la ei cel mai mult și ai anumite așteptări.
Nu ai așteptări - nu ești dezamăgit - nu suferi.

| mihaelaa18 a răspuns:

Pentru ca asa se intampla de multe orisad ne ranesc cei la care ne asteptam cel mai putin.In ziua de azi numai poti avea incredere in nimeni, toti te vor rani la un moment dat...chiar daca nu o fac acum, peste 2 luni, un an tot o vor face si tot noi vom avea de suferit de pe urma aceata.
Poate nici lor nu le place, dar asa sunt ei obisnuiti sa ii raneasca pe oamenii care tin la ei.Nu constientizeaza, s-au poate ca nu vor si se simt bine facand acest lucru, cu toate ca este un lucru extrem de dureros.Dar stii ca exista vorba aceea"fie roata cat de patrata, tot se mai intoarce odata"si atunci vor trece si ei prin ce am trecut noi si abia atunci isi vor da seama cum ne-am simtit noi in momentele in care ei ne raneau pe noi.