| adriana543768654567895334 a întrebat:

De ce prietenii adevarati se gasesc greu?

17 răspunsuri:
| AlexM_1518 a răspuns:

Grea intrebarea. Dar ma bucur ca ai pus-o. Raspunsul meu ar fi, pentru ca noi avem standarde (pretentii sau asteptari) ridicate.
Asteptam si alte pareri. happy

| JapKa a răspuns:

= bani

| tauruss a răspuns:

Pentru ca toti la un timp te tradeaza pentru anume ceva
ca sa gasesti unul mai bun trebuie sa il testezi si sa vezi iti este prieten adevarat sau nu! sper ca te-am ajutat
fundita? please

| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Pentru ca exact ce e cel mai imp in viata se obt cel mai greu

| Bobbless a răspuns:

Pentru ca asa e laughing Peste tot plin de persoane false si rele din cand in cand mai gasesti cate o persoana buna si adevarata!

| ruPfashu a răspuns:

Pentru ca sunt rari?happy

| AnaAmalia31 a răspuns:

Pentru ca acestia nu prea exista! E si o vorba: Din 10 prieteni sti ca 5 sunt falsi, iar daca apare o problema... inca 3 fac pasi, de obicei ii citesti rapid pe cei care iti zambesc si de fapt nu te inghit!

| MadduM a răspuns:

Prietenii adevărați trebuie să-ți fie aproape și la bine, și la rău. Ei se găsesc greu deoarece fiecare persoană în parte este diferită. Niciodată nu vei putea spune că x = y. Deci, prietenii adevărați se mai și ceartă, învață din experiență, nu sunt geloși unul pe altul și nu îți pun capcane sau te vorbesc pe la spate!
Mie mi-a luat 4 ani de zile să-mi găsesc un prieten adevărat, încât nici pe el nu știu dacă este sau nu.
Prietenii pot avea o influență pozitivă sau negativă și de multe ori noi ne luăm după ei. Tocmai că după ce ne certăm realizăm că ceea ce făceam nu era bine.
Și totuși, chiar dacă te cerți, unul dintre voi sigur ține minte! La fel cum zice Octavian Paler în citat : Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
Sper că te-am ajutat! Pa, pa.

| papucicu a răspuns:

De gasit nu se gasesc greu. mai bine zis se fac greu! si asta pentru ca pentru ca o prietenie sa se cladeasca cele doua parti trebuie sa puna unul de la altul. Si cum in zilele noastre lumea e doar interesata sa primeasca fara sa dea, atunci multi nu au prieteni adevarati - pentru ca ei insisi ofera putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu trebuie să-i cauţi! Ai lângă tine zi de zi o prietenă adevărată,mami tău. De ce dumneaei? Pentru că ea te cunoaşte cel mai bine,ea nu te-ar trăda niciodată,nu te-ar lasa "baltă",nu te-ar minţi, nu te-ar sfătui greşit sau în favoarea dumneaei, nu ţi-ar fura iubitul...etc,înţelegi tu?
Nu trebuie să ai încredere în orice "prietenă" care te-ar putea trăda oricând!
O zi minunată în continuare!

| pwp a răspuns:

Pentru ca sunt pe cale de disparitie

| NickiMinaj a răspuns:

Pentru ca nu exista.

| Anca a răspuns:

Pentru ca oamenii in general isi urmaresc propriul lor bine. Iar a fi un prieten bun inseamna a pune binele celorlalti pe primul loc.

| Mao a răspuns:

Pentru că nu există încrederea pe care o caută fiecare.

| Bloodlines a răspuns:

Pentru ca in lumea asta, majoritatea sunt nesimtiti. Sunt multi carora nu le pasa de sufletul altora.

| misumisu a răspuns:

Pentru ca prietenii iti sunt dusmani si cand te astepti mai putin dusmanii iti sunt prieteni.

| Neculae a răspuns:

Stii vorba aia?: Dureaza ani sa castigi increderea cuiva si in cateva secunde o poti pierde de asta

Întrebări similare