Se folosesc de tine sunt pe interes.In cazul meu Cristiana in sus Cristiana in jos numai cand stiam sa imi bag pielea la saramura si toate oalele se spargeau in capu meu si cand se vedeau salvati se stergeau cu mine la fund.
Renunta la o astfel de prietenie, nici macar nu se poate numi asa.
Acesti asa-zisi prieteni sunt prieteni cu tine doar din interes. Iti sugerez sa cauti alti prieteni alaturi de care sa te simti comfortabil si care sa nu te mai caute doar cand au nevoie. Multa bafta!
Aa si inca ceva prieteni aceia anterior s-au tradat intre ei si ffffff urat si rau.cdespre care ziceam ca le-am facut cinste.
Nu esti singura care simte asta.Si eu incerc sa aflu asta, insa fara rezultat. Poate cand vom gasi adevaratii prieteni, sentimentul va fi invers
Ar trebui sa vorbesti cu ei.sa le spui tot ce simti si vor intelege cu siguranta daca iti sunt prieteni:*
Poi eia nu sa poate chiema "prieteni". Vorbeste cu iei si resolvati treburile. Daca nu, Sunt sigura ca o sa iti faci si alti prieteni, nu ai nevoie de persoane asa in viata ta. Te am pupat si Bafta!
Aceia nu sunt prieteni! Cauta sa te asociezi cu niste oameni care sa merite increderea ta!
Si eu am dat de asemena prieteni ca si Winny :p, Acu cativa ani, nu prea eram apropiata cu "prieteni mei" dar anterior cand se vedea ca ma bani mai multi incepea sa ma bage in seama ff mult, chiar asta ma socat cand am vazut pentru prima data interesul lor m-a luat prin surpindere, desi incetul cu incetul imi cam dadeam seama ce "prieteni am" dar nu vroiam sa recunosc, deoarece ei ma lasau sa accept ca si cum eram "liderul" lor ca sa zic asa, sa vedeti ce in centrul atentiei aeram, eu eram cine eram, le facem unora cinste din placere, chiar tupeul unora de a ma lua cu vrajeala sa le fac si lor cinste dar asta la mine nu mergea mai mult ma distantam fata de cei care faceau asta, dar brusc deodata cand m-am prefacut ca nu mai am bani, hopppaaaa deodata nu mai eram importanta bine nu mai eram asa distanta fata de ei ca la inceput dar nu imi mai dadeau atentia cuvenita, cand aveam bani si le faceam cinste, chiar Cinste!
Mi-am dat seama de ce prieteni am! Prea sireti prieteni, cand nu le mai mergea cu cinstea mea fata de ei, ma lua sa-i ajut si pe ei cu niste proiecte etc, le faceam dar numai de a le demonstra ca ei sunt prosti, nu vreau sa ma laud dar chiar erau, unii!
A. si odata tot la fel cei pe care i-am cinstit, nu ma invita la distractie, dar le atragea atentia altii si totusi ma invita, dar nu venisem cu tragere de inima!
Astia sunt "prietenii" in ziua de azi! Sunt numai buni de profitat, greu mai gasesti un prieten ADEVARAT in ziua de azi.
PoATE IL IEI CA UN EXEMPLU CE-AM ZIS.
Interesu' isi poarta fesu'!
Da si mie mi se intampla la fel.Am pierdut in viata prieteni foarte apropriati.Asta e Nu stiu parerea mea e sa vb cu ei
Probabil ca ei considera ca tu nu ai fi genul de persoana cu care sa se distreze. Poate ei nu stiu cat de bine stii tu sa te distrezi sau cat de distractiv ar fi cu tine.
Sau poate esti o fire mai serioasa, sau mai matura si considera ca nu ai prefera sa-ti petreci timpul asa cum o fac ei, si apeleaza la tine doar cand au interese ''serioase''.
Sau poate esti o fire mai retrasa, si pur si simplu nu le trece prin cap sa te invite.
Exista mai multe motive pentru care nu te-ar chema ''la distractie'', si nu sunt toate neaparat negative.
Iti doresc succes in gasirea prietenilor adevarati!
Si inca ceva. daca totusi constati ca ei nu apeleaza la tine decat din interes, nu te panica, si nici intrista. Diferit nu e neaparat de rau.