Pentru ca prieteniile nu rezista in general.Majoritatea au alte aspiratii si ganduri decat ai tu si este perfect normal sa si le indeplineasca in alta parte. Tine cont si de faptul ca multe sunt pe interes, atat financiar cat si sentimental sau de alta natura, asadar in momentul in care motivul a fost epuizat, prefera sa il regaseasca la altcineva.La voi femeile intervin si alte motive, cum ar fi lipsa loialitatii.Nu te ingrijora insa, iti poti transforma iubitul in cel mai bun prieten + cea pe care deja o ai. 2 sunt mai multi prieteni adevarati decat au majoritatea.
Cata dreptate poti sa ai.Ti-as da eu funda daca as putea(iti fac o evaluare)
Mersi frumos insa nu te chinui.Sunt aici pentru cine doreste si este capabil sa inteleaga ceea ce am de spus, si pentru amuzament desigur , nu pentru fundite, voturi sau titluri.Am trecut de acea "perioada". O noapte placuta!
Ok,pai atunci Noapte placuta si tie.
WaterDrop are dreptate,un motiv este si imaturitatea rationala,emotionala in aceea perioada a vieti, dar nu putem afirma ca chiar asa e, de multe ori daca ai o prietena tu fiind baiat te indragosesti de ea si poate ea te vede ca un frate si atunci e aiurea, eu personal cred ca noi nu ne cunoastem, asa ca nu putem pretinde ceva daca nu ne cunoastem pe noi prima oara, acei asa zisi prieteni sunt simple cunostinte atat
Pentru ca nu toate sunt prietenii adevărate. Faptul cai ai prietenă din copilărie, aceasta arata ca e o prietenie durabilă. De fapt, prietenul adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate. E bine când ai un astfel de prieten.
Daca ai avut o prietena pe care ai fi vrut sa o pastrezi de ce nu o mai cauti? Nu astepta sa te caute ea. Poate si ea gandeste ca tine, ca s-a pierdut prietenia voastra.
In viata dai de 3 categori de oameni :
cei ce stau o peruoada si te invata ceva despre tinecei ce intamplator trec pe langa tine fara legatura
Cei care raman mult timp si te dezvolta si dezvolti pe ei.
In general asa se intampla nu o sa vezi oameni care ar face pentru alti decat din familie si nici acolo mai nou.
LanguageMaster întreabă:
anonim_4396 întreabă: