| Kamiichu a întrebat:

"De ce sa ranesti pe cineva care niciodata nu te-ar rani?"

17 răspunsuri:
| resemnat a răspuns:

Pentru ca asta e firea omeneasca, niciodata nu se va schimba! vom rani, vom regreta dupa care o vom face din nou!

Cam asta e viata!

| Kamiichu explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, dar faza e ca persoana aceea nu-si da seama ca raneste.

| zurick a răspuns (pentru Kamiichu):

La mulți ani!
Nu știe? Spune-i-o în față, dacă e o persoană care înțelege când greșește o să fie ușor, dacă nu mai greu, însă poți să-l faci să asiste la ceva treatral să-și da seama unde greșește.

| Kamiichu explică (pentru zurick):

Multumesc, multi ani fericiti si tie! big hug
Am sa fac asta, sper sa fie cu folos. Multumesc pentru sfat!

| Lhurricane a răspuns:

Daca iti e antipatic si oricat de frumos s-ar purta cu tine nu te lasa in pace, da, poti alege sa-l ranesti in semn de avertizare. sau daca esti nepasatori, ranesti pe oricine, oricand, oriunde, din orice motiv

| MoxiMonny a răspuns:

Fiindca est prost si nu iti dai seama cand ranesti.

| AnaSuricata a răspuns:

Nu trebuie sa ranesti pe cineva care nu te raneste.Doar stii proverbul: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

| lorypoly a răspuns:

Pai unii oameni ar face asta deoarece, ar profita de faptul ca acel om este vulnerabil.

| RobertGaming a răspuns:

Pai nu trebuie sa ranesti stii vorba aia ce tie nu-ti place altuia nu-i face e nu trebuie sa-ti ranesti cel mai bun prieten(cel care nu te-ar rani). Funda?

| Kamiichu explică (pentru RobertGaming):

Eu stiu acest lucru, dar altii se pare ca nu.

| Alexandra_Zaharia_1997 a răspuns:

Cand oamenii ranesc pe altii anseamna ca si ei au fost raniti la vremea lor si prin aceasta ei vor sa vada si alte persoane cat au suferit ele...

| Kamiichu explică (pentru Alexandra_Zaharia_1997):

Se poate si asa, dar nu cred ca se intampla asta in cazul meu...

| andreiliviu1 a răspuns:

Pentru ca nu este constient/a de sentimentele celuilalt, nu il apreciaza suficient pe celalalt sau nu are maturitatea suficienta sa-si dea seama ce a facut.

| Kamiichu explică (pentru andreiliviu1):

Si eu m-am gandit ca poate nu are maturitatea necesara, multumesc!

| Cajvan_Adriana_1996_FMzy a răspuns:

Sa ceri unui om sa nu te raneasca pentru ca tu nu l-ai ranit pe el e ca si cum i-ai cere leului sa nu te manance doar pentru ca tu nu l-ai mancat.