Pentru ca asta e firea omeneasca, niciodata nu se va schimba! vom rani, vom regreta dupa care o vom face din nou!
Cam asta e viata!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, dar faza e ca persoana aceea nu-si da seama ca raneste.
Daca iti e antipatic si oricat de frumos s-ar purta cu tine nu te lasa in pace, da, poti alege sa-l ranesti in semn de avertizare. sau daca esti nepasatori, ranesti pe oricine, oricand, oriunde, din orice motiv
Nu trebuie sa ranesti pe cineva care nu te raneste.Doar stii proverbul: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.
Pai unii oameni ar face asta deoarece, ar profita de faptul ca acel om este vulnerabil.
Pai nu trebuie sa ranesti stii vorba aia ce tie nu-ti place altuia nu-i face e nu trebuie sa-ti ranesti cel mai bun prieten(cel care nu te-ar rani). Funda?
Eu stiu acest lucru, dar altii se pare ca nu.
Cand oamenii ranesc pe altii anseamna ca si ei au fost raniti la vremea lor si prin aceasta ei vor sa vada si alte persoane cat au suferit ele...
Se poate si asa, dar nu cred ca se intampla asta in cazul meu...
Pentru ca nu este constient/a de sentimentele celuilalt, nu il apreciaza suficient pe celalalt sau nu are maturitatea suficienta sa-si dea seama ce a facut.
Si eu m-am gandit ca poate nu are maturitatea necesara, multumesc!
Sa ceri unui om sa nu te raneasca pentru ca tu nu l-ai ranit pe el e ca si cum i-ai cere leului sa nu te manance doar pentru ca tu nu l-ai mancat.