| stephie21 a întrebat:

De ce se despart cuplurile care erau candva perfecte?

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Oamenii sunt diferiti, sentimentele se schimba, de multe ori unul tine la relatie mai mult decat celalalt. Uneori unul din ei vede viitorul intr-un fel si este dezamagit cand in realitate viata nu decurge asa cum ar fi vrut. Uneori unul din ei este ispitit sa incerce alt partener. Dupa ce trece prima faza in care cei doi se descopera reciproc si sunt incantati de celalalt ei incep sa isi descopere si defectele ceva mai bine. In timp ies la iveala diferentele de personalitate, apar situatii mai dificile si daca unul din ei nu le depsaseste, apare si momentul despartirii. Studiaza si cateva cazuri particulare.

25 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Se despart pentru ca nu ce mai inteleg. În locul dragostei apare ura, rautatea, mai intervin si parintii care in loc sa aplaneze conflictul distrug totul. Abia peste multi ani cei doi descopera ca au gresit ca s-au despartit dar e tîrziu si nu se mai poate face nimic.

| monyk a răspuns:

Cupluri perfecte nu exista, pentru ca mereu intervine ceva... poate a disparut atractia, poate a intervenit monotonia, poate au avut diferite dificultati in viata si au renuntat la relatie...

auran
| auran a răspuns:

Pentru ca niciodata nu a existat perfectiune in acel cuplu...si, de altfel nu exista perfectiune, nimeni nu este perfect

| Jupiter a răspuns:

Nu se despart daca sunt cu adevarat perfecte.

| Wtf9000 a răspuns:

Pentru ca nu erau potriviti de la inceput.

| JustMeFlory a răspuns:

Intervine monotonia, poate si infidelitatea...Sunt n motive... In fiecare cuplu(chiar daca pare unul perfect)sunt diferite motive de cearta, de despartire...

| simoSTAR a răspuns:

Pt ca au trecut de faza in care face orice pentru partener numai ca sa ii fie bine.pentru ca unul asteapta de la celalat si invers.

| naya a răspuns:

Cum era un cantec..all good things come to an end.

| rolly14 a răspuns:

Poate ca in sfarsit s-au plictisit unul de altul

| madie a răspuns:

Din prea multa perfectiune. Chiar daca cei din exterior (prietenii, familia, anturajul) va considera un cuplu perfect indiferent de situatie, e lesne de inteles ca sunt si opinii care se bat cap in cap si creeaza conflicte minore sau polemici (desi asta o stiti doar voi, pentru ca o traiti pe pielea voastra). Traiesc cu impresia ca fiecare cuplu e foarte diferit si special in felul lui, motive sunt cu miile, chiar pana ajungi sa vezi ca si din cele mai stupide chestii se faramiteaza o poveste de dragoste.

| andreig a răspuns:

CUm zici si tu "erau, candva" acum nu mai sunt asa ca s`au despartit laughing)

| florar a răspuns:

Oamenii se schimba cu trecerea timpului.isi schimba gusturile, preferintele, dar maturizandu-se isi schimba si sistemele de valori; pasiunea se schimba in prietenie ce dureaza o viata sau in indiferenta; greutatile, acum vizibile, creaza disensiuni in abordare; parintii sau prietenii pot influenta firile mai slabe; lipsa mijloacelor de trai creaza tensiuni, asumarea vinei este un lucru greu de implinit... si altele, mult prea multe...

| Deea_4962 a răspuns:

Fiecare este cu caracterul sau, chiar daca se iubeau si erau perfecte unul dintre ei a putut face o greseala pe care el nu o considera greseala dar pe celalalt il deranjeazabig grin

Am vb si eu de toti baniilaughing

| troxanici a răspuns:

Depinde care a fost motivul despartirii, poate din cauza perceptiei despre relatie in sine, poate doar unul dintre parteneri a considerat relatia ca fiind perfecta, cine stie. Sau poate unul dintre parteneri a calcat stramb nu stu ce sa zic, sau poate ca a intervenit monotonia, si cuplul nu a stiut cum sa o depaseasca.

| livia_6314 a răspuns:

Nici un cuplu nu e perfect! Si cand ies la iveala defectele adio! Unele cupluri dupa parerea mea se despart doar din mici probleme ce pot fi rezolvate ce nu mi se pare corect din punctul meu de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici un cuplu nu e perfect, exista si defecte.De obicei cele care par perfecte se despart pentru ca nu se potrivesc si ca nu e totul asa de perfect cum cred ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea si ura, am mai explicat c, ca isi au radacinile in acelasi loc adeca in sufletul nostru si nu-i decit foarte putin sa treci de la una la alta.Deci daca s-au iubit enorm si dragostea lor s-a mai diminuat se trece automat la extrema cealalta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buza_666 Uneori unul din ei este ispitit sa incerce alt partener. Dupa ce trece prima faza in care cei doi se descopera reciproc si sunt incantati de celalalt ei incep sa isi descopere si defectele ceva mai bine. Parerea mea este ca ar trebui sa incerce ceva nou.

| denisa_4752 a răspuns:

Poate intervine monotonia...plictiseala...lipsa de idei. consider ca intr o relatie trebuie sa vii mereu cu ceva nou ca o o mentii in viatahappy

| danutzyscorpyon a răspuns:

Probabil k la un moment dat te plict de aceea pers

| 12xxxx34 a răspuns:

Ptr k nu erau perfectehee hee

| ByByDol a răspuns:

Din cauza certurilo.In orice cuplu egzista certuri, si asa ajung sa se desparta.

| mirela_2316 a răspuns:

Probabil au lasat loc monotoniei..fiecare trebuie sa vina cu ceva nou in relatie ca aceasta sa nu se destrame...

| yrys a răspuns:

Nimeni nu e perfect...cu atat mai putin un cuplu

| HEART a răspuns:

Nu pretuiesc ceea ce este alaturi, cind esti des in acel loc o perioada te simti bine apoi iti dai seama ca doresti sa mai faci ceva, cauti sa te eliberezi, pentru ca libertatea iti ofera foarte multe, unul din cuplu incepe sasi dea seama ca nu mai este interesant, insa faci ceva efort pentru al cunoaste, pentru ca noi niciodata no sa cunoastem persoana draga 100 %. Cind apare conflictele foarte tare apasa ura, emotiile negative si ranirea, ca si cum ai acoperi inima sa vorbeasca ce simte pentru celalalt dar nu ura sa conduca, pentru ca negativul foarte tare respinge, iar inima atrage si ofera dragoste, de aceea nu importa ce alegere faci insa alegerea pe caro o faci trebuie sa fie din suflet, se poate scrie foarte multe aici fara sfirsit, in fiecare din noi avem raspunsuri doar ca noi nu stim ca ele sint, tu ce poti spune la intrebarea proprie spusa aici?