anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se poarta asa? M-am certat cu un prieten de-al meu cu care vorbeam foarte mult prin mesaje, dar cand ne intalneam pe la scoala nici nu ma baga in seama si i-am reprosat asta. I-am spus ca am nevoie de prieteni "reali" si s-a suparat. Dupa cateva zile mi-am cerut scuze ca i-am vorbit asa, dar nu am primit niciun raspuns in apoi.a trecut aproape o luna de atunci...L-am ranit atat de tare sau doar nu-i pasa?

Răspuns Câştigător
| Andeuta a răspuns:

Eu cred ca i-ai dat ocazia buna sa se certe cu tine. Probabil astepta de mult asta si cand i-ai spus de prieteni `reali` a gasit oportunitatea. Daca nu acesta este motivul este posibil sa-i placa atentia si sa vrea sa insiti mai mult cu scuzele(desi de asta ma cam indoiesc).

4 răspunsuri:
| palaghianu a răspuns:

Serios? Tot tu te plangi ca l-ai ranit. Scuza-ma dar cel mai probabil, se plictisea de vorbea prin mesaje.

Nu te baga in seama, nu te merita ca prietena. Nu-ti omora nervii cu persoane care pur si simplu nu merita.

| mona a răspuns:

Eu cred ca l-ai suparat destul de tare daca dupa aproape o luna nu i a trecut

| AtateaConditii a răspuns:

Daca vorbea numa prin mesaje, ori se plictisea cand vorbea cu tine ori ii este rusine cu tine la scoala, ori esti tu prea insistenta cu mesajele si nu vrea sa te auda in realitate.

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Raspunsul e astfel...l-ai ranit atat de tare incat a ajuns sa nu-i mai pese.
Cuvintele dor uneori mai mult decat orice alta lovitura.