Nu merita atentia ta. Nu te mai stresa pentru el.
El nu se comporta ca un prieten, deci nu are rost sa te consumi pentru el.
O zi buna!
Bineinteles ca nu-i pasa.Tocmai ca pentru el a fost o joaca si atat.Si nu trebuia sa-ti ceri scuze pentru ca ai spus ceea ce era adevarat.
L-ai jignit spunandu-i ca ai nevoie de prieteni reali, pur si simplu l-ai facut sa creada si sa se simta ca un rahat, cere-ti scuze atat timp catr e nevoie si poate intr-un final te va ierta
Comportamentul pe telefon sau pe pc este total diferit fata de comportamentul real. Multi cred ca asa pot spune multe, fara sa aiba resposabilitatea celor afirmate. Lasa-l in pace, nu ai de ce pierde timpul cu acest baiat.
Nu ti-a fost niciodata prieten adevarat, asa ca nu ai de ce sa-ti mai bati capu cu el.
Eu nu cred ca ai facut bine. Poate ca baiatul te place si ii este rusine sa vorbeasca face to face cu tine. De aceea vorbeste cu tine prin mesaje. Acum nu stiu ce mai poti face decat doar sa astepti pana ii trece supararea si sa uitati tot ce s-a intamplat. pup:*papa
Mi se pare intelept ceea ce i-ai spus, nu trebuia sa-ti ceri scuze, asa sunt unii baieti egoisti, ai nevoie de prieteni cu care sa vorbesti cu ei si la scoala, in viata reala nu doar prin intermediul internetului. Nu cred ca l-ai ranit atat de mult spunandu-i asta, poti sa-ti gasesti si alti prieteni. Sper ca te-am ajutat...
Nu prea cred ca l-ai ranit asa tare.Probabil pur si simplu nu ii pasa. Ar trebui sa il lasi in pace si sa incerci sa iti gasesti niste prieteni adevatrati.
Daca ti-ai cerut iertare si nu te-a iertat, trateaza-l cu indiferenta.inseamna ca nu ii pasa.
Oricine vorbeste mai mult si fara emoti prin mesaje. asa face toata lumea. el n-a putut sa-ti arate ce simte in realitate si mereu credea ca se va intampla tot ceea ce s-a intamplat. trebuie sa-i spui de ce ai inceput aceasta cearta si sa-l intrebi de ce facea asa. spune-i ca n-a fost ceva adevarat acea cearta. spune-i pur si simplu tot ceea ce vroiai sa spui prin,, prieten adevarat,,. spune-i ca vrei sa o luati din nou de la capat.