Sunt total de acord frate! Și mie mi se par dezgustătoare aceste lucruri, nu le pot înțelege și îmi provoacă scârbă când îi văd pe alții pe stradă sărutându-se! Mi se par de-a dreptul dizgrațioase și de prost gust cuplurile care se sărută mai ales pe stradă sau în bus, în văzul tuturor! Ca să nu mai zic de ce repulsie îmi provoacă când mă gândesc sau văd un cuplu care practică oribilul sărut franțuzesc, e de-a dreptul animalic și sălbatic, îmi întoarce stomacul pe dos și trebuie să întorc privirea! Evit să mă mai uit în acea direcție, în astfel de situații. Degradant și umilitor pentru aceste cupluri! Se iau o mulțime de boli așa, iar schimbul de fluide (salivă etc.) mi se pare cea mai revoltătoare parte din toată chestia asta neigienică și scabroasă!
Ce bine că-s virgin, asexual și aromantic și că nu simt nevoia să-mi pierd timpul cu aceste treburi prostești, inumane și de-a dreptul ridicole, lipsite de sens, logică și utilitate!
E una când o faci tu și alta e când vezi pe alții
Eu nu o fac niciodată și nici n-am de gând s-o fac bro, iar când îi văd pe alții mă apucă scârba și mă uit în altă parte până cobor din bus (sau mă uit în telefon mai concentrat până cobor în stația dorită) sau grăbesc pasul, dacă sunt pe jos pe stradă.
Insoara-te si lasa-ti nevasta sa se sarute si sa faca dragoste cu cine altul vrea.
O vei face fericita si asa.
Tu va trebui sa ai grija doar sa nu-ti cada palaria de pe coarne.
Esti copil, cand o sa mai cresti o sa intelegi, asta daca nu o iei pe o carare gresita precum persoanele LGBT+
Am 22 de ani.
Pacat de tine, dar nu e timp pierdut...sau poate esti gay, nu e nici asta o problema!
*Eu dacă aș avea o prietenă"
Vezi, aici e cheia, DACA ai avea. Vb după ce o sa ai.
"Eu dacă aș avea o prietenă "
Nu cred că te afli în vreun pericol să se întâmple asta.
În plus, te cam contrazici singur. Dacă contactul fizic ți se pare atât de dezgustător, atunci care-i treaba cu întrebarea asta?:
" în 2 Noiembrie | Sportacus123 a întrebat:
1.E ok dacă am 22 de ani și sunt virgin?
2. Cum să am o relație doar bazată pe sex?"
Ce zici tu sa faci sex și să te săruți nu e deloc rău!
Ce e chiar nasol este sa o sugă, mai ales sa fii cu una și să îți imaginezi cum a supt-o la alții și cum și-a luat slobozul în gură asta da e chiar nasol!
Mai nasol te simți când auzi zvonuri despre ea că a făcut chestia aceea