Pai cand ii refuza o fata, practic ii transforma din masculi feroce in behaiti cu ceva organe lipsa. Faptul ca le pui la indoiala masculinitatea este la fel cum ar fi sa-ti zica cineva tie ca arati ca muma padurii.
Depinde în primul rând de către cine sunt refuzaţi, iar la fete e aceiaşi situaţie. Gândeşte şi singură.
Ca cum? ce inseamna fuzati?
baietii se supara cand habar n-ai sa vorbesti in limba romana
Unde vezi tu fuzati? Ai probleme cu pc-ul.
S-a inventat butonul edit...
Chiar voiai sa fac si-o poza, ca sa vezi ca asa era intrebarea ieri? Daca asa am zis inseamna ca asa e, m-ai vazut pe mine sa ma ascund pe dupa frasin?
Ok.Eu azi am vazut intrebarea.Dar nu vad frasini prin zona.
Tu chiar vrei sa ne luam la intrecere care ironizeaza mai bine? Nu stii cu cine te pui probabil
Si care-i problema? Esti un user TPU ca si mine.Tu ai spus de frasin si eu ti-am raspuns.Esti IMC90.Este anul nasterii?
Nici macar nu merita sa ma obosesc cu tine, fiindca vad ca te plictisesti rau...
Mai iesi si tu din casa, gaseste-ti un prieten/prietena fiindca prea mult TPU (si prea mult net in general) vad ca-ti dauneaza si ai devenit impulsiv/impulsiva si irascibil/irascibila.
Chiar te rog.Vad ca nu stii nici cu cine vorbesti. Daca sunt fata sau baiat.
Pentru ca stiu ca au ajuns intr-un loc fara iesire, si anume:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Intrebare penibila, tu cand esti refuzata (nu stiu cum ca nu ai specificat nimic) esti fericita?
De ce ar interesa pe cineva supararea lor?
Nimeni nu e dator sa le suporte ifosele. Mai ales la ce propuneri fac ei in marea majoritate a timpului.
Si chiar nu ti-ar place o propunere de a lor.De pilda sa plecati intr-o croaziera.Numai voi doi.
daianabianca99 întreabă: