| PanteraNeagra1999 a întrebat:

De ce se teme mama asa de tare daca ies cu un baiat in oras?
nu mai suntem pe vremea lui ceausescu cand te duceai in grajd si faceai.laughing acum iesi la un suc apoi ce va urmahee hee

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si ce va urma? Are dreptate sa se teama.

| geoka23 a răspuns:

Esti pre-a tanara sa intelegi, mama ta isi face griji pentru tine pentru ca e un oras si ce vezi frumos moluri si altele sunt doar o perdea sa te fac sa intelegi se pot intampla multe si de aia maicata isi face griji incearca sa o intelegi.App e mai rau ca pe fremea lui nea Nicu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ti-ai cam raspuns singura la intrebare. daca ai fi in papuci ei, cum ai reactiona? succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mata se teme de; ce va urma.Un sex, o sarcina, o despartire si, ea va trebui sa aiba grija de trei nu numai de ea.tu te alegi cu sucul.ca de lucrare, oricum nu te va termina.se va termina el si gata.

| Northern a răspuns:

''Pe vremea cand te duceai in grajd si faceai'' hmm interesant si eu care credeam ca e drept invers, ca acum e cum e si atunci era cum era, daca ma intelegi ce vreau sa spun.Dar in fine.Referitor la mame nu mi se pare nimic anormal ca un parinte sa aiba grija de copilul lui si sa-l protejeze.Ori ca esti minora sau majora parintii sunt parintii si tot timpul vor fi ingrijorati.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Fiindca iti vrea binele, de aia.Se teme sa nu dai peste vreun borfas care sa vrea doar sex de la tine. Probabil pe atunci, pe vremea lui Ceausescu ...cand oamenii se imperecheau ...in grajd laughing (na ca am spus-o si pe asta, sper sa nu mi se dea block ) Acum totusi putini baieti mai sunt de incredere.Demonstreaza+i mamei tale ca atata timp cat vei iesi cu baieti vei stii sa spui "Stop" atunci cand lucrurile merg prea departe. Apropo, tu cati ani ai, eu am 16

| PanteraNeagra1999 explică (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Eu am 15 din pacate.laughing

Răspuns utilizator avertizat
| irrumator30 a răspuns:

Parintii, fie ca e mama sau tata, tot vor fi ingrijorati mereu, la fiecare iesire a copilului lor, fie ca acesta are 13 ani, fie ca are 20-25, sau chiar 30.

la orice pas se pot intampla tot felul de nenorociri; fetele intra int-un antural de prieteni care uneori li se pare dubios, si au temeri, spaime de ceea ce se poate intampal cu copilasul lor cand e cu gasca.

E ceva normal, uita-te la regnul animal, cu ce ferocitate o mama isi apara puiul. Nu-l scapa din vedere si puiul e alaturi de mama pana cand se poate apara singur de pericolele externe, se poate hrani singur. E in stare de sacrificiul suprem pentru acea miniatura zamislita de corpul ei, dar pe care o iubeste nespus de mult.

Uneori, si sa iesi la un suc, cu un baiat poate fi periculos. De exemplu, nu-i cunosti anturajul, dar el se intalneste cu alti 2-3 prieteni si te suie intr-o masina cu forta, te duc intr-un loc izolat, isi bat joc de tine, abuzeaza sexual de tine, te violeaza (te mai si infesteaza cu un HIV/SIDA, sifilis, sau orice alta boala venerica periculoasa), si te lasa acolo, sau te pot omori. Sunt sute poate mii sau chiar milioane de astfel de cazuri petrecute in intreaga lume.

Mama ta te stie la un cu un baiat, pe care ea nu il cunoaste. Pe cine denunta la politie, daca tu se intampla sa nu mai apari?

Gandeste-te asa... pune-te in locul ei... ea stie ca puisorul ei, trebuie sa fii teafara si in siguranta. restul nu conteaza.

| CeVorbestiMa a răspuns:

Sa zicem ca ai peste 15ani iar tu iesi cu un baiat de cam 17ani(este un exemplu, nu mi-ai dat detalii.)si eh ce sa ii faci toti baietii vor contact sexual..deci cred ca ti-am raspuns la intrebare..Si mama ta s-a nascut pe vremea kui Ceausescu si nu are de unde sa stie bine mentalitatea copilor de acum..in orice caz. poti avea grija de tine in tmp ce bei suc:-)

| cappytempo a răspuns:

Un baiat nu se multumeste niciodata cu un suc simplu....ai grija! laughing

| popalexandra1234 a răspuns:

Pai ea face asta pentru ca tine la tine si vrea sa nu suferi si sa fi dezamagita.Fii sigura ca toate mamele fac asa.Eu am 15 ani dar inca nu am iesit cu niciun baiat pentru ca consider ca nu e timpul si inca nu am intalnit acea persoana pe care sa o plac cu adevarat.Totusi sora mea care e mai mare cu 3 ani iesea in oras dar destul de rar si mama era ingrijorata...E NORMAL.Si chestia cu "facutul" probabil e cazul, probabil nu...depinde de varsta. Daca ai peste 18 ani esti majora si mama ta nu cred ca ar trebui sa isi mai faca griji dar daca esti mai kica se gandeste ca fetele pot fi usor prostite si ii e frica sa nu suferi dupaia.Asa ca fi linistita.Asta arata ca te iubeste. Succes :*

| PanteraNeagra1999 explică (pentru popalexandra1234):

Si eu am 15 ani dar incerc sa o fac sa se linisteasca
probabil ca faza cu divortul de tata a cam facut-o sa nu mai gandeasca bine thinking la 15 ani sa nu se gandeasca ca ma marit sad
ca nu e asa.....in fine asa sunt mamele (;\

| Seby90 a răspuns (pentru PanteraNeagra1999):

Sper sa nu fii ipocrita si sa iti incurajezi copilu sa se **** la 14-15 ani. Sa nu ii urmez sfatul maica-tii pe care il urasti atat de mult.

Legat de copil, cu atitudinea asta, vei avea unul curand.
Succes.

| popalexandra1234 a răspuns (pentru PanteraNeagra1999):

Exact.oricum trebuie sa fi fata desteapta si sa nu faci ceva ce ai regrata mai tarziu.Cand vine vremea tu o sa stii si cred totusi ca nu e acum..la 15 ani.winking

| YoDenii a răspuns:

Este normal din partea unei mame sa faca asta.Si mama mea este ingrijorata pentru ca am vorbit cu un tip "smecherash" cum zice ea..sunt ingrijorate mai tare de ce se vede pe la televizor ..pentru ca pe vremea lui Ceausescu nu erau atatea pitipoance si prosti.In orice caz mama ta vrea doar sa nu "ii pici in plasa".Iti vrea doar binele.

Întrebări similare