| Lale_2033 a întrebat:

De ce sunt capabila sa dau sfaturi altora, sfaturi pe care ei de cele mai multe ori le urmeaza, dar nu sunt capabila sa ma sfatuiesc pe mine si sa fac lucrurile asa cum trebuie? Voua v-i se intampla asa ceva sau sunt singura care are asemenea probleme?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca e mai usor de vorbit, decat de infaptuit. Si eu le zic tuturor sa nu fumuze. De multe ori cu tigara in mana.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ni se intampla tuturor, stai linistita. E mai usor sa fii obiectiva cu problemele altora, sa te detasezi si sa le gandesti la rece. Cu timpul si maturizarea, vei reusi mai des sa-ti dai si tie sfaturi competente. Dar problema asta nu va disparea niciodata.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu, nu esti singura, este unul dintre paradoxurile sublime ale personalitatii >> gandirii >> actiunii umane! Mai toti patim cateodata ceva de gen...

Stefan
| Stefan a răspuns:

Mi se pare ceva normal asta e viata, si eu procedez la fel.

nony
| nony a răspuns:

@PsihoSex.nu este paradox sublim.este chiar mare si grav, de obicei nu prea poti sa-ti explici, ca in cazul ei.
Dam sfaturi ca asa consideram cá este bine pentru persoana respectiva, unii le urmeaza, alti nu.
Am incercat mereu sa imi rezolv problemele singur.
Daca pun o intrebare, vreau sa mai stiu opinii, dar rezolvarea o am in cap. E posibil sa apara niste idei mai bune, nu se stie happy

| emy a răspuns:

Si mie mi se intampla de multe ori acest lucru.Si eu sunt buna la teorie, dar mai putin buna la practica.

| utzuman2006 a răspuns:

Usor e da sfaturi, greu e a le urma tu insuti...
Nimic nou pana aici...
De cate ori nu ni s-a intamplat tuturor sa il acuzam pe cutare sau cutare ca barfeste, iar noi insine cand dicutam despre acel cineva ce faceam? Raspuns : barfeam
De cate ori nu l-am acuzat pe vreun coleg ca fiind incapabil sa inteleaga anumite cerinte dar noi la randu-ne suntem de multe ori incapabili de a intelege anumite aspecte...
Suntem de multe ori incapabili sa ne analizam din interior si de aceea sfaturile venite din "afara" au a fi infaptuite mai repede crezand ca sunt mai valoroase decat ceea ce gand
im noi insine ( fapt valabil in momentul in care nu suntem influentati de subiectivism si suntem, deci, incapabili de un rationament rational...)

| victoriasss a răspuns:

Pur si simplu problemele altora sunt straine si par mai putin complicate, de asta este si mai usor de raspuns. de aceea e bine sa avem prieteni care sa ne poata ajuta in orice situatie.

| Lale_2033 explică:

Sunt destul de matura in viata de zi cu zi, de mica am fost asa (acum am 21 de ani) dar ma uimeste faptul ca ii pot ajuta mereu pe cei din jur, numai cand vine vorba de fostul meu prieten nu ma pot detasa si ma port ca un copil mic si prostut. O sa trebuiasca sa va povestesc o data si de fosta mea relatie ca sa puteti intelege mai multe.

| ahaaaaaaa a răspuns:

Nu esti singura, si mie mi se intampla deseori! Asta din cauza ca atunci cand privim din afara problemele altora putem sa fim rationali si sa vedem o cale de rezolvare dar atunci cand e vb de noi suntem implicati emotional si ratiunea nu isi are locul! In concluzie cred ca si noi ar trebui sa urmam sfaturile altora, bineinteles trebuie sa fim sigure ca aceea persoana ne vrea binele!