| Remus0896 a întrebat:

De ce sunt majoritatea romancele atat de innebunite dupa negri si arabi? Ce au atat de special?
Nu intreb cu rautate, sunt doar curios.

10 răspunsuri:
| Remus0896 explică:

Romancelor* scuze

| mgtow a răspuns:

Marimea penisului, politetea si banii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii,masinile si profilul exotic.Nu conteaza ca sunt curati sau cine stie ce jeg au pe ei.Sau boli.Baniiiiii!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Negrii o au mare
arabii au bani

| mihai69 a răspuns:

Bani.

| vocea a răspuns:

Majortitatea sunt innebunite deoarece ei le pot oferi un nivel de trai ma bun, iar negri au 2 variante ori ii iubesc mult ori le ofera o placere aparte care nu gasesc aici

| Felys a răspuns:

Ignoranta,teribilismul,faptul ca sunt atrase de necunoscut cu speranta de mai bine nu intotdeuna poate duce la ceva bun, de cele mai multe ori ajung sa regrete, dar pana atunci ele incearca

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Fiecare cu gusturile sale.

Poate faptul ca par mai exotici, poate au bani, poate sunt mai bine crescuti, poate se pricep mai bine la sex, lista poate sa continue.

Si ei tot oameni sunt, deci e normal ca cineva sa fie atras de ei. Sunt gusturi si gusturi, fiecare cu ale lui.

| NoRegretsxx a răspuns:

Probabil pentru ca le pute carnea!

| Anonimm1204 a răspuns:

Cata rautate este in comentariile voastre,iti spun eu de ce,pentru ca majoritatea dintre iei stiu cum sa se comporte cu o fata, nu ii vorbeste urat nu inseala si stie ce este respectul fata de iubita lui, am foarte multe prietene arabe si verisoare care au soti arabi si se inteleg de minune, exemplu daca un arab se desparte de o fata nu vorbeste urat am facut cu ea am dres si etc, cum mai nou se face in Romania...Si am citit comentari mai jos pentru ca Arabi miros urat sau pentru ca au bani si etc, numai cv...le stau pentru bani care nu o sa aiba nici un viitor, si arabi sunt foarte curati, binenteles nu toti cum nici in Romania nu toata lumea este curata si ingrijita.