| Garrix2004 a întrebat:

De ce sunt numit fată dacă îi spun cuiva că am aproape 20 de ani și nu consum alcool sau că nu m-am îmbătat niciodată? Unii oameni mă întreabă și dacă sunt pocăit dacă le spun că nu beau nici suc,doar apă și ceai,și mai rar ciocolată caldă. Dar să le mai spun și că n-am fost niciodată într-un club/discotecă sau că nu înjur și nu fumez. Doar nu mă atrag lucrurile de genul,nu înțeleg de ce aș părea ciudat din cauza asta, mi se pare că distrug vieți unele din ele.

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu esti foarte bine asa cum esti, insa realitatea lor e pervertita.
Tu vii si le pui o oglinda in fata. Nu le place ce vad despre ei insisi. De asta raspunsul lor e unul de respingere.

Nu mai spune lucrurile astea despre tine.
Este evident ca sunt limitati.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai breh linistit, de ce trebuie sa spui altora chestiile astea? Vezi-ti linistit de viata ta si nu te simti dator sa te justifici cu nimic in fata nimanui.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cu cine stai de vorba, ca de alegi numai gunoaie si smecheri care se dau mai destepti decat sunt, atunci te jignesc indiferent de ce ai spune, doar ca ei sa-ti arate ca-ti sunt superiori.
Ar trebuii sa le razi in nas sau sa nu-i bagi in seama, ca sunt doar disperati sa epateze cu orice, fiindca ai demostrat ca esti mai bun ca ei, mai echilibrat si mai normal.

| Garrix2004 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mulțumesc pentru răspuns, măcar aici sunt câțiva oameni care nu mă jignesc din cauza asta. Nu e ca și cum m-aș duce dintr-o dată să spun cuiva lucruri de genul, dar dacă sunt întrebat nu pot să fug pur și simplu. Și oricât aș încerca, nu mă lasă conștiința să mint.

| Garrix2004 explică (pentru GabiDumitrescu):

Le spun doar dacă mă întreabă sau presează cineva. Știu că nu sunt dator, dar dacă sunt la muncă nu pot scăpa de o anumită persoană până nu plec acasă, fiind un exemplu.

| Garrix2004 explică (pentru Violleta2022):

Nu îmi sunt prieteni persoanele de genul și am voință proprie, nu pot fi atras în anturaje. Doar mă simt ciudat câteodată neavând lucruri de genul în comun cu nimeni. Mulțumesc pentru răspuns!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Garrix2004):

Evita cumva.
Spui ca nu te omori dupa x.
Spui ca lucrezi si la munca nu poti sa consumi y etc.

| Claudiu193729 a răspuns:

Fiindcă ești diferit, nu ești asemenea lor,și cum li se pare ciudat,incepe sa îți pună întrebări,sau se ferească de tine,așa sunt si eu,nici pe mine nu mă atrage alcoolul, cluburile,și alte lucruri asemănătoare, nu sunt pocăit, sunt ortodox.Pentru majoritatea tineretului din zilele noastre distracție însemna să te îmbeți,sa te droghezi,sa mergi la club,sa fii miștocar,să înjuri,sa faci glume indecente si unii
chiar consideră că sunt lucruri bune,și asta îi face să creadă că toată lumea trebuie sa fie ca ei,cei care nu sunt asemenea lor, sunt
automat excluși,nu sunt băgați în seamă,sunt batjocoriti.E bine sa te ferești de asemenea oamenii,și să nu legi prietenii cu ei,și eu am avut
asemenea colegi,când îi văd îi salut, daca îmi permite timpul schimb 2, 3 vorbe și gata fiecare merge pe drumul lui, nu vreau sa
am legături sau să devin prieteni cu asemenea oamenii, că după aceea există riscul să devin și eu ca ei