| Robert160 a întrebat:

De ce sunt oamenii așa reci și neintelegatori?

8 răspunsuri:
| Dervbt a răspuns:

Oho. trebuie sa te obisnuiesti cu asta, majoritatea sunt asa. Societatea si familia/educatia e de vina. Eu unul m-am saturat si am decis sa ma detasez de idioti de genul. Imi fac treaba mea si aia e.

| GabriielCatalin a răspuns:

In ziua de azi asa sunt majoritatea persoanelor de obicei ei au trecut prin diferite probleme/obstacole si nu le-a fost nimeni alaturi si ei si s-au inchis in ei intelegi dar tu sa nu fii asa niciodatawinking Mult noroc si da mentionez ca poti scoate o persoana din aceste stari daca ii esti alaturi si il intelegi!

| mihaicelsfant a răspuns:

Depinde de om... eu unu sunt ff intelegator

| Subsemnatul123 a răspuns:

Se cred destepti si atot-stiutori. Nu inteleg ce le zici pentru ca ei cred ca stiu mai bine. Sau poate pentru ca nu vor sa faca ce le zici. Mai sunt si oameni care chiar stiu mai bine dar aia o sa-ti aduca niste argumente solide ca sa te contrazica.

| OldSoul a răspuns:

Fie din copilarie au fost foarte rasfatati, astfel incat au ajuns egoisti.
Fie timpul si experienta de viata i-au convins ca in ziua de astazi pentru binele propriu e mai bine sa fii nepasator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare om este rezultatul vieții prin care a trecut, acțiune și reacțiune.

| FeelTheRain a răspuns:

Stiu ce simti...
De un timp bun, am observat ca oamenii sunt foarte dificili. In ziua de azi daca intalnesti o persoana cu care tii legatura mai mult de 3 luni, incearca sa te tii de acea persoana pentru ca in ziua de azi, orice relatie de orice fel dureaza maxim o luna sau doua si apoi apar barfele si pe langa barfe alte chestii inventate.
Crede-ma, am patit-o de multe ori si am patit-o chiar si acum recent. Oamenii nu mai sunt cum erau, asa ca daca prinzi un om de cuvant care te cauta si nu il cauti doar tu... tine-te de el pentru ca merita!

| romeo78 a răspuns:

Pentru că oamenii sunt uniți doar în momentele dificile! Acum, nu mai suntem uniți pentru că ne-am împărțit ➗ ca societate. Oamenii care au de toate și oamenii care au puțin sau deloc. De asemenea, nu sunt habotnic religios, nu mai avem "preoți duhovnici cu duh" care să aibă un rol important în viața noastră! Nu mai avem oameni cum erau marii scriitori români interbelici: Iorga, Sadoveanu, Titulescu și alți scriitori români. Apoi tot ce vedem la TV, pe internet, această opulență promovată normal că ne-a adus în această stare. Oricum nimeni nu este fericit! Boala, necazurile nu ocolesc pe nimeni! Dar, ce rămâne după tine, ca fapte, aceasta contează. Căci oricum nu plecăm cu nimic pe lumea cealaltă! Pur și simplu, să încercăm, să fim buni, chiar și cu cei care ne urăsc!