Eram poate de virsta ta si mama ma lua pur si simplu la sapa pe cind alti copii de virsta mea se jucau si se plimbau in voie avind parinti salariati noi stind undeva la sat.Imi uram parintii pentru ca ceilanti copii aveau copilarie si eu nu. Timpul, din fericire pentru mine, a dovedit ca trebuie sa-i iubesc din cauza rezultatelor.Copiii care odata aveau copilarie asa s-au crescut, fara nici o responsabilitate, fara cultura fara nici macar cultul muncii.Au ramas undeva in urma si au gasit scapare in alcool si tigari ieftine.Asculta-ti naibii parintii si adu-ti aminte intodeauna inaintea distractiilor de responsabilitati.
Depinde foarte mult de varsta copilului. daca ai sub 18 ani si un anturaj pe care ai tai nu prea il cunosc e normal sa nu fie acord
Asa sunt aproape toti parintii din pacate. asa este si mama mea... tata nu stiu fiindca sunt divortati dar el miar da voie. Poate se tem sa nu facem prostii sau sa bem si totul de acest fel. ramane doar sa ii ascultam. cu toate ca asta nu ne convine
Pai acum depinde.Dar sa stii ca antotdeauna parintii vor ce este mai bine pentru copii lor si nu cred ca se poate numi RAI. Poate daca nu ai nici macar 18 ani de aceea ai este frica si nu ati da nici libertatea de care vb tu ca ai vrea.
Nu pot spune ca parintii mei sunt chiar drastici, dar nu ma lasa sa am prieten, sa merg cu prietene prin oras. Depinde de felul parintilor si de cum au fost si ei crescuti. Orice parinte isi doreste copilu `in siguranta si incearca sa l protejeze cat mai mult.
Stai linistita ca multi parinti le lasa prea multa libertate si aia mici isi iau lumea in cap prea devreme, e bine ca parintele sa fie dur cu copilul lui asa ii da o educatie buna.
Cu cat sunt mai drastici cu atat ai mai putine sanse sa intrii in anturaje gresite...si mai tarziu vei realiza ca a fost un lucru bun ca sunt drastici cu tine
Nu te lasa pentru ca te iubesc prea mult ca sa riste sa patesti ceva. Sunt protectivi atata tot, chiar daca tio arata in mod dur si te fac sa crezi ca vor sa te tina in casa. O sa ai si tu copiii tai si ai sa vezi ca e nasol sa ii sti noaptea umbland pe strazi cand la stiri sunt atatea si atatea cazuri. Nu ii intelege gresit indiferent de metoda prin care iti arata protectia lor.
Parerea mea ramine ca nu parintii tai sint prea drastici ci ceilanti se timpesc lasint prea multa libertate.
Parintii mei nu sunt asa.Am 17 ani si ma lasa sa fac mai ce vreau eu.Si nu cred ca e vorba de varsta, eu cred ca e vorba de mentalitatea parintilor.Si uite ca invat foarte bine sunt la cel mai bun oras din judet, sunt cuminte(in sensul ca nu am facut sex pana acum, ii ascult) Deci nu neaparat trebuie sa fii tinut din scurt ca sa fii un copil bun.
O sa iti dai seama cand o sa cresti mai mare. Din iubire si din grija pe care ti-o poarta. Si pentru ca le e frica pentru siguranta ta, si pentru ca de multe ori anturajul prost te strica.
anonim_4396 întreabă: