Pentru ca vor un "Mostenitor" pentru a duce numelemai departe + unii si vor sa il faca ca iei
Deoarece din punct de vedere psihologic sunt mai combatibili de aici vine expresia,, asa tata asa fiu'' totul sta in caracterul barbatilor.
Pentru ca vrea sa stie ca are pe cineva puternic in familie sa il apere la batranete sau sai mai dea un ban + ca poate acel tata a fost cunoscut si vrea sa duca numele mai departe
Si eu stiam ca tatii isi doresc fete, dar oricum, nu toti, presupun. Si ei isi doresc baieti pentru a lasa casa pe umerii lor si in caz de ceva, si pe sotia lui etc. (nu exagerez, ci daca el face accident sau trebuie sa plece, el fiind "barbat" sa poata sa isi prijine mama -financiar sau sufleteste sau cam asa ceva)
Nu toti tatii doresc baieti, asa cum nu toate mamele doresc fete, e o chestiune de gandire si de personalitate. Dar in general tatii isi iubesc mai mult baietii si isi protejaza mai mult fetele
Sa aiba cu cine merge la pescuit[glumesc]nu toti tatii isi doresc baietei, sunt multi care isi doresc si fetite
Eu am o fetita (are 1 an si 5 luni acum). Cand mama ei era cam in a 2-3-a luna de sarcina, toti ii spuneau ca o sa aiba baietel, ca de aia nu are greturi blabla...
Eu am spus ca nu, ca ii fetita. Si dupa cat se vede, am avut dreptate.
Mi-am dorit foarte mult sa am un copil, indiferent de sex, dar dorinta mea cea mai mare era sa fie sanatos.
Dar, legat de ceilalti, probabil ca isi doresc baieti care sa le impartaseasca hobby-urile, sa poata merge impreuna la fotbal, bere, pescuit sau alte obiceiuri "barbatesti". Altii isi doresc baieti din conceptia veche ca baietii raman in satul in care s-au nascut si sunt sprijin la batranete, pe cand fetele sunt nevoite sa mearga dupa sot in satul de unde este acesta, ca trebuie sa le dea zestre, deci ca trebuie multa cheltuiala din care nu scot folos.
Este o dorinta psihologica influentata de testosteron, reprezinta un semn al virilitatii.
Pentru a le urma exemplul...cu baietii pot juca fotbal, se pot uita la meciuri, baietii ii pot ajuta in repararea masinii...e altfel..in timp ce orice mama vrea fata pentru a merge cu ea la cumparaturi, a o ajuta in casa, in bucatarie.
De obicei tatii vor fete pentru ca sunt mai cuminti iar cei care vor baieti este din cauza a duce numele mai departe. daca tatal este sportiv, d-aia vrea baiat sa-i calce pe urme si pentru ca atunci cand vor fi adolescenti le va fi mai usor sa vorbeasca cu ei.
Mihai_Baiatu_1999 întreabă:
anonim_4396 întreabă: