Niciodata nu poti sti ce este in mintea unei femei.
Pana ce aflii, ea se razgandeste...
Ca asa vrea ea, de ce ti-ar mai pasa? Trateaza totul cu indiferenta.
Alt motiv e disperarea, te cam defineste acum!
Te ignoră sau te evită? Acum nu-ţi pot spune cu exactitate ce se întâmplă în mintea ei, sunt mai multe variante, dar dacă te ignoră (vrea atenţie, dar e subtilă) înseamnă că ai deranjat-o cu ceva şi vrea ca tu să-ţi dai seama de ceea ce ai făcut sau pur şi simplu se joacă cu tine... până îi acorzi mai multă atenţie. E precum cutia Pandorei. Trebuie să se deosebească prin ceva de celelalte fete (sarcasm). Dacă te evită şi o face în mod evident (exemplu: când sunteţi într-un grup de prieteni, stă cât mai departe de tine, nu vrea să vorbească cu tine) înseamnă că nu te agrează. Nu vrea să te zbaţi prea mult pentru a-ţi da seama care e problema, nu trebuie, dar ar prefera să pretinzi că nu o vezi.
Faptul ca nu te place e un motiv suficient ca sa te ignore, in cazul in care esti insistent. Nu te place si nu vrea sa te incurajeze.
Ori esti urat ori esti neinteresant...
Cineva trebuie sa te placa pentru cine esti, nu incerca sa te schimbi de la persoana la persoana doar pentru a fi placut, nu functioneaza asa. Fii tu, daca esti interesant e si mai bine.
Serios? Man? Și mie de răspunsul tău!
Si pentru ca nu te place, dar si daca are ceva informatii negative despre tine sau are pe cineva deja si vrea sa ramana cu el. Oricare ar fi situatia mai incearca, nu renunta.
Să mă bag în seamă? Chiar și cu FZ? Cum? Nu îmi răspunde la mesaje, sau așa cred, așa făcea până acum o lună cred că de atunci nu i-am mai dat mesaje! Deci?
Pai cand te intalnesti cu ea pe strada, vorbeste cu ea sun-o. nu te lasa asa usor daca o iubesti
Deci, ea vorbea cu tine și acum te ignoră. Te ignoră pentru că nu te crede serios! Când abordezi o fată nu-i mai fă complimente sau nu-i mai spune că îți place de ea deoarece ea va crede că vrei să o păcălești. Îți dau un sfat când abordezi o fată vorbeste cu ea fără vrajeli așa cum ești tu însuți cum ai vorbi cu un amic apoi invit-o la plimbări și după aceea spune-i că ți la ea, că vrei sa fi cu ea. Acuma cu fata aceasta mai insistă dar fi serios lasă complimentele și dulcegăriile și fi mai distant cu ea.
Foloseste un umor arogant. Daca vorbesti cu ea incearca sa fii sigur pe tine, adica sa te simti bine si sa zambesti chiar daca iti iei refuz. Fii subtil! Fetele s-au cam saturat de complimente si clasicisme, tipic baietilor. Pana la urma toti fac asa, deoarece baietiilor le e mai frica sa nu supere fata de teama ca o pierde. Fii diferit si arata-i ca iti asumi cand faci o gluma ce o implica pe ea sau pe tine, arata-i ca esti asumat si te va place. Fata te ignora deoarece s-a cam saturat de asemenea baieti, nu poti sa o iei personal, mai ales cand nu a mai avut de aface cu baieti cool. Majoritatatea fetelor detesta baietii clasici si asta am observat, pe propria piele. Atata timp cat faci ca comunicarea dintre tine si ea sa fie ca un joc, ai castigat! Bafta!
Poate efectiv nu te place. Poate ii esti antipatic de la bun inceput sau i-ai devenit antipatic pe parcurs daca ai facut sau daca ai zis ceva ce ei nu i-a convenit.Sau poate si-a dat seama ca tie iti place de ea, dar ei nu ii place de tine, poate ii place de altul sau pur si simplu te place dar n-are chef de o relatie acum si ca sa fie sigura ca nu-ti vin tie idei s-o inviti in oras ca apoi nu stie ce scuze sa-ti bage daca nu te place sau daca te place dar n-are chef acum de o relatie (ca poate are nu stiu ce probleme acum), te ignora. E mai simplu asa.
1. Primul pas ca sa nu te ignore e sa fi mereu sigur pe tine. Nu conteaza cat de superioara se crede, arata-i ca esti bine intentionat.
2. Incearca sa spui ce crezi cu adevarat, la modul siropos femeile sunt inebunite de lucrurile astea. Ii arati prin asta ca desi esti barbat ca poti fi si sensibil si s-ar putea sa aprecieze.
Sunt si alte motive, bineînțeles. Si eu am prostul obicei sa imi ignor prietenul. Asta nu inseamna ca nu țin la el. In cazul meu e vorba de orgoliu. Si e greu sa scap de el. Depinde de caz, te ignora ca nu te place, te ignora ca nu are timp de tine (mai rar...), te ignora fiindca vrea ca tu sa vii la ea.
Nu mai face public nr.; mai bine sa al dai in mesaj privat ca sa eviti micile neplaceri
Poate i ai gresit cu ceva, sau te crede cu nasul pe sus, sau multe altele. De obicei, prima impresie e foarte importanta, si de aceea poate se comporta asa.
anonim_4396 întreabă: