| Cătălina a întrebat:

De ce tot timpul nu reusesc sa obtin o motivatie suficienta care sa ma faca sa reuseasca anumite activitati? Se intampla sa uit ceva esential, sau dupa cateva zile sa mi-l amintesc, dar nu mai pot sa il pun in practica.

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa nu mai uiti, scrie.Fa-ti lista cu ce anume vrei sa faci in ziua respectiva sau in saptamana respectiva.Sa speli,sa faci curat in dulap,sa faci cumparaturi, sa iei pantofii de la reparat, sa-ti pui plomba etc.Asta ar fi o lista,da? Cu cat mai multe lucruri de pe ea bifezi ca le-ai facut, cu atat ambitia sa le faci pe toate e mai mare.E o solutie la indemana oricui, incearca.Nici nu vei mai uita si vei avea si o motivatie in plus! Mult noroc!

| ことみ a răspuns:

Nu ai gasit inca un lucru care sa te motiveze suficient. Doar trebuie sa il gasesti. Eu ador tot ce e legat de japonia, dar imi este frica sa mananc peste, dar am zis ca ei asa mananca ei si vreau si eu si asa am mancat si alge, si nu or fost rele. Cauta un lucru caare sa te influenteze. succes.

| Bianca_4142 a răspuns:

Deocamdata nuh ai gasit un lucru care sa te motiveze...Nu e nimic deosebit.Incerca ca il gasesti.Cum? Foarte simplu...Gandeste-te la un lucru care te face sa te simti deosebita sau care sa te faca sa uiti de tot sh toate.Sau uiti lucruri sh peste cateva zile ti-i le amintesti asta nuh inseamna ca este din cauza ca nuh ai o motivatie.Iar anumite lucruri pe care nuh le reusesti este din cauza ca inainte sa le faci te ingrijorezi sau din cauza ca gandesti ca nuh o sa iti iasa asa cum vrei.Trebuie sa fii intotdeauna optimista sh sa ai incredere in puterile tale.Deseori o motivatie nuh te ajta cu nimic.Nu-ti face griji.Totul o sa fie bine. SPER CA TE-AM AJUTAT.SUCCCES!