Cel de care zici, aparent nu are nimic, dar sufletul acela mare care stie sa iubesca... e chiar nimic? Si oare cine-i mai bogat?
Incerci cumva sa gasesti un punct comun intre dragoste si bani. E deja automatizata treaba:ai bani, ai dragoste.No money, no love
Degeaba minte Smiley ca "love is for free" daca nu ai un leu in buzunar esti condamnat la deces social
Pai, daca are de toate inseamna ca are succes la fete mai mare decat cel care nu are nimic.
@TheBugDude E pacat sa prescurtezi numele Dumnezeu.
@TheBugDude Eu pur si simplu asa am fost invatat de toti profesorii de religie pe care i-am avut.
Nu le poti avea pe toate. E o impresie falsa a celor fara niciun D. zeu ca cei avuti au de toate. Fals! Linisteste-te, cand vei avea si tu, la fel o sa zica si ceilalti despre tine.
TPU Player
Serios?! De ce? Daca scriam - Elohim - sau - Adonai - aveai idee despre ce vorbesc?
Pai...greu de zis. in ziua de azi daca nu ai bani nici o fata nu o sa stea cu tine. dar exista si fete care sta si daca esti sarac si sa te iubeasca numai ca cam rar... asa e moda acum :I pacat insa
Daniuta întreabă: