Nu cred ca ar trebui sa-i bagi pe toti in aceeasi oala...nu sunt toti la fel...nu ai intalnit tu persoana care sa te iubeasca si sa te aprecieze
Nu sunt prosti... pur si simplu se prefac.nu vor sa pice de fraieri in fata celor din jur.atunci cand sunt pe punctul de a pierde cv drag, iubit sigur vor face cv...trebuie sa vada sh ceva vointa din partea celor din jur
Cred ca ti-ai raspuns singura la intrebarea ta...ca sunt prosti... orbi care viseaza cai verzi pe pereti.
Sunt si baieti care stiu sa aprecieze ce au langa ei.Mai rar, dar sunt. Poate unii dintre ei vor prea mult sa fie bagati in seama, ori chiar nu stiu ce inseamna sa tii la persoana de langa tine.
Poate nu ai gasit u pe cine trebuie. e adevarat k unii baieti isi schimba prietenele k pe ciorapi, dar cand vor gasi pers ideala pentru ei sunt sigura k o vor aprecia mai mai mult decat orice.sunt sigura de asta pentru ca stiu cazuri
Nu cred ca ar trebui sa judeci toti baietii ca sunt prosti daca ai avut o problema cu unu.doi.Intradevar nu prea stiu sa aprecieze ce au langa ei... Dar daca sunt luati usor..."Ca la carte"sa zic asa...Nu sunt prosti. Te`ai gandit ca poate ai gresit si tu catusi de putin?
Nu mai bagati pe toata lumea in aceeasi oala... poate ai dat tu peste unul, asta nu inseamna ca asa sunt toti.
Si nici cu voi nu sunt de acord dambilusca si GRiM ...nu toate fetele sunt asa, stiu ca orgoliul vostru de barbati s-a inflamat la vederea acestei intrebari dar raspunsurile voastre nu erau necesare.
Sper sa nu va suparati
Haide ma sa ne gandim putin. Daca sa zicem ca am gresit noi ce credeti ca ei sunt cheie de biserica? Imi pare rau dar eu una cred ca sunt prosti, cel putin uni dintre ei!
Sunt de parere ca atunci cand pierzi pe cineva iti dai seama cum a fost cu adevarat.La inceput vin cu vorbe frumoase, cu gesturi alese si dupa ce trece o perioada indelungata de timp isi dau arama pe fata si te intrebi cu cine ai stat atata timp.Imi place sa cred ca mai sunt si cativa baieti care stiu sa se comporte si in societate dar si intr-o relatie dar din pacate sunt pe cale de disparitie.Scurt si la obiect uni baieti sunt prosti.