anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce un fost coleg de serviciu ar continua sa va barfeasca si dupa ce ati plecat de la acel job in alta parte?

Aflati ca va vorbeste urat pe la spate, vrand sa va strice si va ridiculizeze imaginea si in noul colectiv unde lucrati.De ce nu este multumit ca nu mai sunteti colegul lui de care era vesnic nemultumit si pe care il umilea ori de cate ori avea ocazia cand acesta era la fostul sau serviciu? Ce mai doreste de fapt sau e pur si simplu gratuit fiindca n-are alte preocupari mai interesante?

Răspuns Câştigător
| BigG a răspuns:

Pentru ca i se acorda atentie prin barfit si colegii stau langa el pentru ca le este frica de el, acest lucru il motiveaza sa comenteze in continuare neavand de cine sa se lege.

2 răspunsuri:
| BJK1903 a răspuns:

Dupa parerea mea el ma barfeste pentru ca eu am ajuns cineva pe cand el munceste ca un om oarecare pe un salariu de nimic si eu stau cu portofelul plin cu bani. Este ceva normal in Romania, pentru ca noi suntem o tara de ciudosi. Asta e parerea mea, numai bine happy

| anonim_4396 explică (pentru BJK1903):

Aici nu e vorba deloc de bani pentru ca acel coleg barfitor nu are asemenea probleme. Dimpotriva, are un salariu bun.Iar cel care a plecat, nu are cine stie ce salariu dar a vrut sa plece din cauza atmosferei urate de la fostul job.