1. Au IQ mai mic decat numarul de la pantofi.
2. Sunt la fel de cretine ca Selena Guma, Hannah Montana si celelalte colege de breasla.
3. Viseaza la nopti de dragoste cu tampitul Justin, desi ele abia stiu ce-i ala sex.
4. Motivul meu: urasc tot ce inseamna Disney Channel, cu tot cu marile vedete tinere.
Da-mi vot si funda daca esti de acord ca Hannah Montana si celelalte umbresc ceea ce au fost candva desenele animate ale copilariei noastre.
De toante! Chiar nu stiu ce vad la el! Mie mi se pare un nesuferit si un mare dobitoc ce o inceput sa deguste lumina reflectoarelor...chiar nu pot intelege mentalitatea fetelor alora care lesina imediat ce vad o celebritate si mai ales una ca el!
Pai problema se pune invers... de ce il urati voi asa de mult? Am si raspunsul : sunteti invidiosi pe el. Eu am 15 ani si, da, sunt o mare fana Justin Bieber! Deoarece sunt o fana, cred ca eu iti pot explica de ce imi place. Imi place pentru ca, el reprezinta o imagine perfecta. Adica, eu consider ca baietii din ziua de azi sunt niste porci si nu vor ajunge niciodata ca el. Nu e vorba doar de aspectul fizic aici, sa stiti. Cel mai mult conteaza ca el stie sa se comporte cu fetele, de exemplu, le deschide usa la masina, se da la o parte sa intre ele primele etc. Baietii pe care ii cunosc eu stiu doar sa ragaie, sa se impinga cand ies pe usa si sa vorbeasca urat. Daca as intalni un baiat care sa se comporte politicos, nu as spune ca nu ma intereseaza, doar pentru ca imi place Justin Bieber, nu este asa cum credeti voi.
P.S. Eu nu cred ca voua nu va place de nicio vedeta. E alegerea fiecaruia de ce vedeta ii place si altii nu au dreptul sa il critice. Oricum, sunt convinsa ca voi, cei care il faceti pe Justin gay si in toate felurile sunteti doar invidiosi, pentru ca vedeti in el ceea ce voi nu veti fi vreodata
Pentru ca au un IQ de sub 70 si se indragostesc de orice pseudo-cantaret de doua parale, si considera versurile melodiilor lui c00l si $m3k3r3.In fine, sunt mai multe motive, dar in principal astea.Pace!
Pentru ca-l considera un model in viata.Multe si-ar dori sa fie la fel de cunoscute cum este el la varsta lui.Zic eu.
Cine e iubitul Selenei Gomez? ...scuze dar nu prea ma intereseaza subiectele astea...in general adolescentele au un "model" care apare la televizor dar le trece repede
Adica Justin Biberon.Nu stiu, probabil sunt lesbiene findca el nu este nici macar gay, este fata in toata regula.Iar pe biata Selena cred ca o obliga managerul sa iasa cu el, ca altfel n-are sens...
Am vazut ca toti vorbesc de Justin bieber fiever. Azi eram in mall si stateam pe o bancuta si la un moment dat trec prin fata mea 2 pustoaice de 12 ani si incep "ai vazut proasta aia de selena a renuntat la justin pentru nick jonas." In fine cert este ca mie imi vine sa imi iau campii pentru ca peste tot se vorbeste despre selena,demi,miley, justin, fratii jonas si restul de la disney. .
Tin sa precizez ca nu sunt in Romania. Deci peste tot este boala asta cu vedetele de la Disney.
Acum revenind la intrebarea ta : Pentru ca e mult mai simplu sa te uiti la Disney Chanel unde este traducere facuta de actorii ratati decat sa te uiti la un film unde trebuie sa citesti.
Bună. Şi eu am sub 17 ani şi nu sunt nebună după el. Nu sunt o fană a lui. Însă nu ştiu de ce fanele lui se îndrăgostesc nebuneşte de el.
Fiindca ele cred ca e frumusel, dar eu nu cred asta.In adolescenta, fetele se indragostesc de baieti la prima vedere.Singurul lucru care conteaza pentru ele este aspectul fizic.Nu,nu e bine.Cel mai mult conteaza ce ai in 'capatana' , apoi vine aspectul fizic.
Nu stiu nici eu ce vad ele la el, eu daca as putea as vrea sa il vad....da nu stiu dc, da cred ca mi-ar face placere
Adica Justin Biber, sunt por si simplu ''proaste'' in sensul ca nu-si dau seama ca nu pot fi cu el sa termine cu ala.