| chris_7812 a întrebat:

De ce unele fetele nu inteleg ca baietii se maturizeaza mai greu ca ele, si pretind sa stea cu baieti de acceiasi varsta sau mai mici? Nu le plac baietii mai mari, sau e pur si simplu relativa chestia de la caz la caz? Ce credeti

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

In perioada in care baietii sunt imaturi fetele sunt naive...

13 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Iubitul meu are 18 ani, aproape 19.Eu 22.Nu a fost niciodata vorba ca mi-ar placea mie baietii mai mici decat minerolling on the floor. Pur si simplu, asa s-a nimerit.Chiar daca era cu 50 de ani mai mare, tot impreuna eram. Deci nu are nicio relevanta varsta... cat despre imaturitatea lor, depinde de la caz la caz, de la barbat la barbat.In ceea ce ma priveste, iubitul meu este cu mult mai matur decat mine.rolling on the floor)))

| Victoria a răspuns:

Eu cred ca din contra, fetele prefera baietii mai mari, pentru ca le ofera impresia de siguranta, de protectie.

| Denisse_8813 a răspuns:

Cu siguranta este o chestie relativa, iar motivul pentru care unele fete prefera baietii care au aceeasi varsta ca si ele sau chiar mai mici este foarte simplu. Exact cum ai spus si tu baietii se maturizeaza mai greu ca fetele iar unele fete ii prefera pe cei mai imaturi(neinitiati, neformati, fara anumite conceptii etc), pentru ca sunt de parere ca acestia se pot modela mai usor dupa preferintele lor(orice fata viseaza la baiatul perfect, daca s-ar putea sa fie creat dupa standardele ei). Iar celelalte cazuri in care ele prefera baietii mai mari se datoreaza nevoiei fetei de indrumare, nevoia de a se sti in siguranta sub protectia unui baiat trecut mai mult prin viata decat ele, puternic, echilibrat etc Depinde de personalitatea fiecarei fete happy

Răspuns utilizator avertizat
| Laly_4113 a răspuns:

Fiecare om e diferit, nu poti sa-i impui

Răspuns utilizator avertizat
| sweety_9492 a răspuns:

Nu e chiar asa depinde cu cine ai stat tu! nu toate fetele gandesc asa stii cum e cand iti pic o pers cu tronc nu mai conteaza religie, varsta, nationaliatate, daca e bogat sau sarac! in cazul tau asa a fost sa fie.eu am o rel cu o pers mai mica cu 3 ani si e ok.ne mai ciondanim cate o data dar in principiu e ok! nu conteaza varsta. nu e o lege ca trebuie sa tinem cont de asta

| CarLa_7372 a răspuns:

Depinde ce fete sunt. Exista fete care sunt mai mari si le plac baietii mai mici, exista fete mai mari care doresc sa se casatoreasca cu cei mai mari, exista fete care sunt mai mici si le plac baietii mai mari pentru ca sunt mai maturi si sunt fete care le plac baietii de varsta lor...deci depindehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, vai! Ce mature si pline de intelepciune erati voi si ei niste " dusi ". TU te-ai maturizat? Cum ai ajuns la concluzia asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul meu, cateodata eu simt ca sunt cea...imatura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea in legatura cu fetele mai mature decat baietii? Un mit. Din ce cunosc eu majoritatea sunt fete care habar n-au de capul lor si carora trebuie' sa le desenezi cum trebuie sa se poarte. Da. Unei fete trebuie sa ii faci o schema in legatura cu lucrurile in regula si mai putin in regula dintr-o relatie.Nu mai imprumutati clisee, ganditi cu capul vostru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca majoritatea fetelor prefera baieti mai mari, pentru ca cei de varsta lor sunt imaturi cum ar fi 16cu20

| vaiviable a răspuns:

Chestia e relativa de la caz la caz pentru ca eu stiam ca fetele stau mai mult cu baietii mai mari decat cu cei de aceeasi varstalaughing. Stii?thinking totul tine de fata. Unele prefera mai mari, altele mai mici, altele de aceeasi varsta. Unele care prefera baieti mai mari se pot indragosti de unul mai mic si asa mai departe. E foarte relativa toata treaba:p