anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unele persoane se întâmplă să ignore sau să se poarte distant cu alte persoane în societate dar în intimitate să-și dea "armura" jos și să fie ospitaliere, calde și prietenoase cu acele persoane pe care în văzul lumii le evită?

Răspuns Câştigător
| anamaria82726 a răspuns:

Pai poate pentru ca in societate poarte o masca. Ca sa se apere de cei din jurul lor. Vor sa arate ca nu sunt vulnerabile, nu vor sa se expuna, nu vor sa profite cineva de ei etc. Cateodata este mai bine sa faci asa. Pana la urma nu ai de unde sa stii de cine dai. Nu trebuie sa arati nimanui ca faci tot ce zice el sau ca esti obsedat de el si ca vrei sa stai incontinuu cu el. Este nevoie de putina indefenta. Asa poate nu se va folosi nimeni de tine.
Dar da, unii pur si simplu asa sunt in public. Dar cand o persoana le-a castigat increderea, isi arata partea calda si iubitoare a caracterului. Iti arata ca si ele pot iubi la fel ca toata lumea.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și eu îmi pun uneori întrebarea asta.
Asta e felul lor. Sau nu au dispoziție tocmai buna în acel moment, sau vor sa pară cu o treaptă mai sus.
Nu-mi explic. Dar știu că uneori și eu am pățit-o să o fac (de cele mai multe ori îmi părea foarte rău pentru asta) pentru că ori mi-era rușine de circumstanțele în care ma găseam, ori îmi aminteam ca acea persoana nu m-a salutat "cândva", sau m-a făcut sa ma simt prost. Și cam atât.

| Justme79 a răspuns:

Bună întrebare dar cel mai bine răspunsul îl poți afla întrebând persoana în cauza aici Îți pot spune enn chestii și nici una sa nu fie corecta eu cel puțin așa ași proceda cu X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta tine de motivele fiecarei persoane
Mie cand mi se intampla
Ma intalnesc pe strada sau undeva si ignor complet, din cauza unor lucruri facute de acel cineva sau de personalitatea lui toxica, cand e un grup mai mic, de nevoie socializez si cu pers, din rusinelaughing
Ce ai spus tu seamana mai mult cu altceva
Se comporta diferit in locuri diferite, din cauza ca vrea sa dea o anumita impresie, sau e prea timid in public
La urma urmei e un comportament strict personal, care tine de aparare de cele mai multe ori, daca vrei sa afli mai multe, intreaba persoana in cauza, direct sau indirect si afla
Spor

| Mosotti a răspuns:

Pentru ca nu vor sa para vulnerabile in societate, sa simta altii ca-s slabi si sa profite cumva sau sa incerce sa profite, deci e mecanism de aparare. Se deschid doar in fata celor ca sunt de incredere, si in loc sa se foloseasca de asta pentru a face rau, apreciaza.

| Sofer a răspuns:

Din cauza reputatiei persoanelor in cauza. Poate sunt mai sarace si discriminate. Iar cei care nu vor sa fie si ei discriminati, in societate se poarta urat cu aceste persoane amarate.

| Dalmore a răspuns:

E un mecanism de apărare.