1. Sunt prosti si nu tin cu adevarat la ele pentru ei fiind ca o joaca.
2. Se simt respinsi si ignorati de ele astfel ca vor sa le atraga atentia sa le arate cum este fara ei minunatii lor iubiti (nici in cazul asta nu sunt prea destepti). Fac asta dandu-se la alte fete cand iubitele lor sunt in preajma sau chiar comparandu-le pe iubitela lor cu alte fete si astfel ele sa se simta prost. Baietii care fac asta sunt niste copilasi nestiutori care se joaca cu sentimentele fetelor care tin la ei si astfel le indeparteaza. Nu recomand nimanui sa faca prostia asta deoarece este ca si cum ti-ai bate joc de iubita relatia ta si de tine insuti! Sanatate!
Fetele - in general - sunt de fire posesiva.
Ele doresc ca, daca aleg un baiat de pofta lor, sa le tina pentru ele si doar pentru ele.
Ulterior vor sa-si si domine perechea, sa arate ca de ele depinde soarta barbatului.
Dar barbatii au fire de aventurier, cauta lucruri si aventuri noi. Si aventurile cele mai dese sunt cu... alte femei.
Iata, de ce sunt femeile geloase!
Unele sunt așa geloase că și dacă vorbești cu alte fete reacționează urât Crede-mă, știu ce zic.
In primul rand ambele sexe gresesc aici, femeile cred ca barbatul este un obiect pe care trebuie sa-l tina langa ele, sa nu se uite la altele ci doar la ele. (Nu ma refer la toate femeile)
Iar barbatul crede ca este cineva mare daca poate sa vorbeasca cu doua sau mai multe fete (Din nou, nu ma refer la toti baietii)
Pe scurt, ambele sexe sunt niste gunoaie daca fac asta. (Nu toti, stiti la ce ma refer).
E simplu sa faci iubita geloasa, vorbesti si cu alte fete eventual se dai la ele insa din puntul meu de vedere cei care fac asta dau dovada de prostie, de ce ai vrea sa iti faci iubita geloasa? Punete in locul ei.
Chiar intr-adevar cu si tia scris si N3bunu88 punete in locul ei si gandeste-te ca pe iubita ta o vezi cu alt baiat cum tar sta tie si ceea ce simti si ce dureri ai, tot si acelea le simte si ia. Dupa punctul meu de vedere ei nu fac bine ei se gandesc ca iubita lor mai mult o sa ii iubesca dar cu parere de rau nu-i asa...
laurentiumarian întreabă:
LarisaLary18 întreabă: